Oficialu: "Chelsea" treneriu tapo G. Hiddinkas

„Chelsea“ klubas patvirtino, kad Guusas Hiddinkas yra paskirtas naujuoju komandos treneriu, o sutartis su juo sudaryta iki sezono galo.

„Premier“ lygos nugalėtojai ketvirtadienį atleido Jose Mourinho, kurio vadovaujamas klubas užėmė vos 16 vietą Anglijos pirmenybėse.

„Chelsea“ laimėjo vos keturis iš šešiolikos susitikimų „Premier“ lygoje, o pralaimėjimas 1:2 „Leicester City“ klubui, buvo paskutinis treneriui iš Portugalijos.

Olandas jau bus šiandienos susitikime su „Sunderland“, bet komandai dar vadovaus Steve`as Hollandas bei Eddie Newtonas.

„Aš esu sujaudintas šios galimybės sugrįžti į „Stamford Bridge“ stadioną. „Chelsea“ yra vienas iš didžiausių klubų pasaulyje, bet šiuo metu jie to nerodo rezultatais. Nepaisant to, aš neabejoju, kad mes galėsime pakeisti šio sezono eigą. Aš esu pasiruošęs dirbti su žaidėjais ir trenerių personalu šiame puikiame klube, o svarbiausia tai, jog galėsiu pratęsti savo puikius santykius su „Chelsea“ gerbėjais“, - savo pranešime po paskyrimo teigė Hiddinkas.

Hiddinkas jau yra buvęs laikinuoju komandos treneriu, kai 2009 metais pakeitė Luizą Felipe Scolari ir iškovojo FA taurę.

Nuo to laikotarpio, 69-erių metų specialistas dirbo Turkijos rinktinėje, „Anzhi“ klube ir su Olandijos nacionaline komanda.