Oficialu: Chicharito vilkės "West Ham" klubo marškinėlius

"West Ham" oficialioje svetainėje informavo, kad už 16 milijonų svarų sterlingų įsigijo Meksikos rinktinės puolėją Javierą Hernandezą.

Apie tai, kad 29-erių metų futbolininkas palieka Lėverkuzeno "Bayer" ir grįžta į "Premier" lygą buvo aišku dar praėjusią savaitę, tačiau oficialiai parėjimas buvo užbaigtas tik pirmadienio naktį.

Skelbiama, kad J. Hernandezas "West Ham" klubo marškinėlius vilkės bent tris metus.

"Esu labai laimingas prisijungdamas prie "West Ham". Mano nuomone, "Premier" lyga yra stipriausia pasaulyje, todėl tik sulaukęs šanso čia sugrįžtu nedvejau priimti sprendimo", - kalbėjo futbolininkas.

J. Hernandezas "Premier" lygos futbolo "paragavo" rungtyniaudamas "Manchester United" klube, tačiau nuo 2014 metų iki šios vasaros meksikietis vilkėjo Madrido "Real" (sezono nuoma) ir "Bayer" ekipos marškinėlius.

Puolėjas praėjusį sezoną per 36 susitikimus pelnė 13 įvarčių.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Worth the wait.. <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeChicha?src=hash">#WelcomeChicha</a> <a href="https://t.co/ZPJQLPnRpb">pic.twitter.com/ZPJQLPnRpb</a></p>&mdash; West Ham United (@WestHamUtd) <a href="https://twitter.com/WestHamUtd/status/889581049537277954">July 24, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...