Oficialu: D. Lovrenas pasirašė naują sutartį su "Liverpool"

Dejanas Lovrenas  pasirašė nauj ketverių metų kontraktą su "Liverpool", pranešama oficialiame tinklalapyje. Klubas taip pat turės galimybę šį bendradarbiavimą pratęsti dar vienam sezonui.

Vidurio gynėjas susiedamas ateitį su "raudonųjų" ekipa pasekė Philippe'o Coutinho, Joe Gomezo bei Adamo Lallanos pėdomis.

Ankstesnė kroato sutartis galiojo iki 2019-ųjų, tačiau dabar, pasirašęs naują, jis Liverpulyje apsistos ilgiau.

Pagal naujas sąlygas Lovrenas nuo šiol uždirbs kiek mažiau nei 100 tūkst. svarų sterlingų per savaitę.

"Manau, tai yra ypatinga diena man ir mano šeimai", - oficialiam "Liverpool" tinklalapiui pasakojo 27-erių metų futbolininkas.

"Manau, kad šiandien esu pats laimingiausias vaikinas, tai - dar vienos mano svajonės išsipildymas. Mano svajonė visada buvo kiek įmanoma ilgiau likti mylimame klube, o tai yra "Liverpool".

"Po viso to, kas įvyko pradžioje, manau, jog per pastaruosius du sezonus aš pasirodžiau geriau nei pirmą sezoną. Klubas man atsilygino, jie ir sirgaliai manimi tikėjo, o būtent tai aš labai gerbiu po visko, kas nutiko."

"Džiaugiuosi viskuo bei tiesiog noriu čia likti kiek įmanoma ilgiau ir šios šeimos dalimi dar daug daug metų."

Lovrenas į "raudonųjų" komandą 2014-aisiais atvyko iš "Southampton" bei nuo to laiko sužaidė daugiau nei 100 rungtynių.

<blockquote class="twitter-video" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">“This is one special day for me, my family and for the club also.”<br><br>Dejan Lovren on his new contract with <a href="https://twitter.com/hashtag/LFC?src=hash">#LFC</a>: <a href="https://t.co/mOjpyFqa6Q">https://t.co/mOjpyFqa6Q</a> <a href="https://t.co/5YTvEJgaNN">pic.twitter.com/5YTvEJgaNN</a></p>&mdash; Liverpool FC (@LFC) <a href="https://twitter.com/LFC/status/857885056853057537">April 28, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...