Oficialu: Dante - "Wolfsburg" klubo žaidėjas

Miucheno "Bayern" patvirtino, kad centro gynėjas Dante palieka Bavariją ir keliasi į tos pačios lygos "Wolfsburg" komandą.

Kalbos, kad 31-erių metų gynėjas prisijungs prie "vilkų" ekipos, pasklido tik praėjusią savaitę. Dėl gynėjo taip pat kovojo "Leicester City" ekipa, tačiau Dante pasirinko "Wolfsburg", kuris už jį paklojo 4,5 milijonus eurų.

Kol kas neatskleidžiama, kokia bus Dante ir Vokietijos taurės nugalėtojų kontrakto trukmė, tačiau spėjama, kad ji sieks dviejų metų laikotarpį.

Dante prie "Bayern" prisijungė 2012 metais, kai po trijų metų paliko Monchengladbacho "Borussia". Per daugiau nei tris sezonus gynėjas iš Brazilijos bavarų gretose sužaidė 132 rungtynes bei pelnė penkis įvarčius. <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="de" dir="ltr">Danke für alles! <a href="https://twitter.com/dante_bonfim">@dante_bonfim</a> vor Wechsel nach Wolfsburg. Mehr Infos: <a href="http://t.co/R7uc3U7cSV">http://t.co/R7uc3U7cSV</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/DankeDante?src=hash">#DankeDante</a> <a href="http://t.co/yur2teeyrz">pic.twitter.com/yur2teeyrz</a></p>&mdash; FC Bayern München (@FCBayern) <a href="https://twitter.com/FCBayern/status/637947965672456192">August 30, 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>