Oficialu: E. Giaccherini stiprina "Napoli" klubą

Kalbos, kad 2016 metų Europos čempionate sužibęs Emanuele Giaccherino apsivilks "Napoli" marškinėlius - oficialiai patvirtintos.

Šiandien Italijos vicečempionai oficialioje svetainėje pranešė, kad už neatskleidžiamą sumą iš "Sunderland" yra įsigytas 31-erių metų saugas. Informuojama, kad su italu pasirašyta trejų metų sutartis.

E. Giaccherini nuo 2013 metų priklausė "Sunderland" klubui, tačiau "Premier" lygoje italui viso savo pajėgumo įrodyti nepavyko ir praėjusį sezoną jis nuomos pagrindais rungtyniavo "Bologna".

"Prisijungiau prie svarbaus ir prestižinio klubo", - sakė futbolininkas. - Esu labai laimingas, kad turėsiu galimybę vilkėti "Napoli" marškinėlius. Negaliu sulaukti savo kelionės starto šiame klube".

Patyręs italas praėjusį sezoną "Serie A" pirmenybėse per sužaistas 28 rungtynes pelnė septynis įvarčius, o neseniai pasibaigusiame Europos čempionate Italijos rinktinei padėjo prasibrauti iki ketvirtfinalio.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">Ufficiale: Emanuele Giaccherini è un nuovo calciatore azzurro!<a href="https://twitter.com/hashtag/ForzaNapoliSempre?src=hash">#ForzaNapoliSempre</a> <a href="https://t.co/jGnohx7r1N">https://t.co/jGnohx7r1N</a> <a href="https://t.co/MhOxJzNVin">pic.twitter.com/MhOxJzNVin</a></p>&mdash; Official SSC Napoli (@sscnapoli) <a href="https://twitter.com/sscnapoli/status/754316441625751552">July 16, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>