Oficialu: E. Mangala išnuomotas "Everton" ekipai

"Manchester City" paskutinę žaidėjų perėjimų lango minutę išnuomojo 26-erių metų centro gynėją Eliaquimą Mangalą į Liverpulio "Everton".

E. Mangala praėjusį sezoną nuomos pagrindais praleido "Valencia" komandoje, tačiau vasarą sugrįžo į "Man City" ir į aikštę išbėgdavo epizodiškai.

"Everton" šią žiemą siekė sustiprinti gynybą ir galiausiai susitarė su "Man City". Sutartyje nėra numatyta galimybė, jog "irisai" po sezono galės įgyti visas teises į prancūzą.

Iš viso šį sezoną aikštėje E. Mangala pasirodė 15 kartų ir prisidėjo prie itin sėkmingo "miestiečių" žygio "Premier" lygoje.

Praeityje E. Mangala taip pat yra vilkėjęs "Standard Liege" ir "Porto" komandų marškinėlius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Good luck, <a href="https://twitter.com/Elia22Mangala?ref_src=twsrc%5Etfw">@Elia22Mangala</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/mancity?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mancity</a> <a href="https://t.co/G8fQfB8BTo">https://t.co/G8fQfB8BTo</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/958864893083639808?ref_src=twsrc%5Etfw">February 1, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...