Oficialu: "Everton" už 27 mln. eurų įsigijo Turkijos rinktinės puolėją

Problemų šį sezoną puolime turintis Liverpulio "Everton" jas ketina išspręsti naujausiu pirkiniu.

"Irisai" dar prieš FA taurės rungtynes oficialiai paskelbė, kad sudarė ketverių su puse metų kontraktą su puolėjų iš Turkijos Cenku Tosunu.

Itin sėkmingai "Besiktas" klubas rungtyniavęs 26-erių metų futbolininkas "Everton" klubui kainavo 27 milijonus svarų sterlingų.

"Jaučiuosi puikiai būdamas "Everton" žaidėju", - savo pirmajame interviu sakė C. Tosunas. - "Everton" yra puikus klubas, turintis didelę istoriją ir kultūrą. Nesulaukiu, kada turėsiu galimybę sirgaliams parodyti, kas per žaidėjas aš esu".

Vokietijoje gimęs ir užaugęs C. Tosunas "Besiktas" klube rungtyniavo pastaruosius ketverius metus. Iš viso šiame klube turkas sužaidė 142 rungtynes ir pelnė 64 įvarčius.

Praeityje C. Tosunas taip pat yra vilkęs "Gaziantepspor" ir Frankfurto "Eintracht" klubų marškinėlius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">  | It’s done…  <a href="https://t.co/nhT7T2ehVR">pic.twitter.com/nhT7T2ehVR</a></p>&mdash; Everton (@Everton) <a href="https://twitter.com/Everton/status/949381283192496129?ref_src=twsrc%5Etfw">January 5, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>