Oficialu: "Everton" už 30 mln. svarų sterlingų įsigijo J. Pickfordą

Liverpulio "Everton" oficialioje svetainėje informavo, kad sėkmingai užbaigė derybas su "Sunderland" ir už klubui rekordinę sumą įsigijo 23-ejų metų vartininką Jordaną Pickfordą.

Anglijos rinktinės ateimi laikomas vartų sargas "Everton" klubui gali kainuoti 30 milijonų svarų sterlingų. "Irisai" už žaidėją iškart paklos 25 mln. svarų sterlingų, o dar papildomi 5 mln. gali išaugti priklausomai nuo komandos ir futbolininko rezultatų.

J. Pickfordas tapo trečiuoju brangiausiu pasaulio vartininku - už jį daugiau kainavo tik šią vasarą "Man City" ekipą sustiprinęs Edersonas bei dar prieš daug metų "Juventus" įsigytas Gianluigis Buffonnas.

"Džiaugiuosi pasirašęs sutartį su šiuo klubu. Praėjęs sezonas man buvo pirmasis "Premier" lygoje, todėl džiugu, kad turėsiu galimybę pratęsti savo futbolininko karjerą šiame čempionate", - džiaugėsi vartininkas, kuris su "irisais" pasirašė penkerių metų sutartį.

J. Pickfordas, kuris per savo trumpą karjerą jau spėjo būti išnuomotas šešioms komandoms, praėjusį sezoną "Sunderland" gretose sužaidė 30 rungtynes.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...