Oficialu: G. Donnarumma nepratęs sutarties su "Milan"

"Milan" pranešė netikėtas naujienas savo klubo sirgaliams - oficialioje svetainėje skelbiama, kad perspektyviausias planetos vartininkas Gianluigi Donnarumma atsisakė pratęsti sutartį su klubu.

18-metis vartų sargas su "Milan" turi sutartį iki 2018 metų. Pastaruoju metu žiniasklaidoje sklido kalbos, kad G. Donnarumma visgi nusprendė pasirašyti naują kontraktą su "Rossoneri", tačiau šiandien kiek netikėtai "Milan" atstovas spaudos konferencijoje pranešė, kad futbolininkas nusprendė jos nepasirašyti.

"Milan" pirmininkas Marco Fassone nurodė, kad futbolininkas yra pasirengęs su klubu tęsti bendradarbiavimą iki 2018 metų vasaros, tačiau madų sostinės komanda dabar turėtų rimtai pagalvoti apie futbolininko ateitį, nes jei futbolininkas liks ir kitam sezonui, už jį kitą vasarą nesulauks nei cento, o pardavę šią vasarą gali gauti sutartyje nurodytą išpirkos sumą - apie 45 milijonus eurų.

"Prieš 10 dienų pateikėme labai rimtą pasiūlymą Gianluigi Donnarumma atstovams - rimtesnę nei nurodė spauda. Tačiau futbolininkas priėmė sprendimą jį atmesti. Jis baigs bendradarbiavimą su "Milan" 2018 metų birželio 30-ąją dieną", - spaudos konferencijoje pasakė M. Fassone.

Visgi tikimasi, kad "Milan" nuspręs dar šią vasarą priimti pasiūlymą už Italijos rinktinės vartininką. Teigiama, kad daugiausiai šansų įsigyti G. Donnarumma turi Madrido "Real" klubas, kuris ir bandys pradėti derybas su Mino Raiola (žaidėjo agentu - red. past).

Taip pat neatmetama, kad "Milan" gali sulaukti pasiūlymų iš "Manchester United" bei Turino "Juventus".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">Marco Fassone: &quot;Donnarumma ha deciso di non rinnovare&quot;  <a href="https://t.co/FGEFFsM3hT">https://t.co/FGEFFsM3hT</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/875383073453613059">June 15, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>