Oficialu: G. Kondogbia keliasi į Valensiją

"Valencia" oficialiai pranešė, kad sezonui išsinuomojo Milano "Inter" saugą Geoffrey Kondogbia bei turės galimybę jo sutartį išpirkti.

"Nerazzurri" už prancūzą "Monaco" komandai 2015-ųjų vasarą sumokėjo 30 mln. eurų ir iš jo buvo tikimasi išties daug.

Vis dėlto, 24-erių metų futbolininko startas Italijoje buvo ne koks, tad naujasis "madų sostinės" ekipos vairininkas Luciano Spalletti nusprendė jo paslaugų atsisakyti.

"Inter" neseniai įsigijo Florencijos "Fiorentina" komandai atstovavusius Matiasą Vecino ir Borja Valero, o tai reiškia, jog Kondogbia žaidybinio laiko liko dar mažiau.

Būtent šia situacija pasinaudojo "Valencia", išsinuomojęs jau antrąjį "nerazzurri" žaidėją. Prieš tai "šikšnosparnių" ekipą papildė gynėjas Jeisonas Murillo.

Kondogbia per du sezonus "Serie A" pirmenybėse sužaidė 50 susitikimų.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr"> Sigue EN DIRECTO la presentación de <a href="https://twitter.com/Geo_Kondogbia">@Geo_Kondogbia</a> <br><br> <a href="https://t.co/vEhADBpOeh">https://t.co/vEhADBpOeh</a><br> <a href="https://twitter.com/hashtag/VCFplay?src=hash">#VCFplay</a> <br><a href="https://twitter.com/hashtag/VCFradio?src=hash">#VCFradio</a> <a href="https://t.co/xr2uaUX0BH">pic.twitter.com/xr2uaUX0BH</a></p>&mdash; Valencia CF (@valenciacf) <a href="https://twitter.com/valenciacf/status/899648632202313735">August 21, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...