Oficialu: "Inter" įsigijo G. Barbosą

Milano "Inter" oficialiai patvirtino apie Brazilijos rinktinės ir "Santos" puolėjo Gabrielio Barbosos, geriau žinomo kaip Gabigolo, atvykimą.

Šiandien 20-ąjį gimtadienį švenčiantis olimpinis čempionas į Milaną atvyko jau savaitgalį, tačiau tik dabar oficialiai buvo patvirtinta apie jo įsigjimą.

Gabigolas su "Inter" pasirašė kontraktą iki 2021 metų. Manoma, kad madų sostinės ekipa už brazilą paklojo apie 30 milijonų eurų.

Naujuoju Neymaru vadinamas Gabigolas pagrindinėje "Santos" komandoje rungtyniavo nuo 2013 metų. Aikštėje puolėjas pasirodė 153 kartus ir pelnė 56 įvarčius.

"Inter" ekipą šią vasarą papildė tokie žaidėjai kaip Joao Mario, Antonio Candreva ar Everas Banega.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">.<a href="https://twitter.com/gabigol">@gabigol</a> joins <a href="https://twitter.com/hashtag/Inter?src=hash">#Inter</a> on a five-year contract! <a href="https://t.co/PXTHZM9MUi">https://t.co/PXTHZM9MUi</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeGabigol?src=hash">#WelcomeGabigol</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/FCIM?src=hash">#FCIM</a> <a href="https://t.co/8ogjXmKjQj">pic.twitter.com/8ogjXmKjQj</a></p>&mdash; F.C. Internazionale (@Inter_en) <a href="https://twitter.com/Inter_en/status/770663614797713408">August 30, 2016</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>