Oficialu: J. Hartas išnuomotas "Torino" klubui

"Manchester City" oficialiai patvirtino, kad ilgametis klubo vartininkas Joe Hartas sezono trukmės nuomos sutartimi praleis "Torino" komandoje.

29-erių metų vartų sargui ieškoti vietos kitoje komandoje prireikė po to, kai komandą papildė Claudio Bravo. Pepas Guardiola nepasitikėjo anglu nuo pat atvykimo ir jis su atsarginiu žaidėjo role turėjo taikytis sezono pradžioje. Pagrindiniu "miestiečių" vartininku buvo Willy Caballero.

J. Harto persikėlimas į "Torino" buvo aiškus vakarai, kai jis atvyko į Italiją ir buvo pristatytas sirgaliams.

Atvykęs į "Torino" klubą J. Hartas kalbėjo: "Mano karjeroje netikėtai įvyko pasikeitimų, tačiau aš tai laikau likimo ženklu. Galimybė rungtyniauti "Torino" atėjo tinkamu laiku. Esu laimingas, kad turėsiu šansą rungtyniauti tokioje stiprioje lygoje kaip "Serie A".

"Man City" J. Hartą įsigjo dar 2006 metais. 2006-07 metų sezone vartų sargas buvo išnuomotas dviem žemesnio diviziono klubams, taip pat nuomos pagrindais 2009 metais rungtyniavo "Birmingham City" ekipoje.

Anglijos rinktinės vartininkas iš viso "miestiečių" gretose sužaidė 348 rungtynes, du kartus tapo "Premier" lygos čempionu ir net keturis kartus buvo pripažintas geriausiu Anglijos čempionato vartų sargu.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...