Oficialu: J. Pastore rungtyniaus "Roma" klube

„Roma“ oficialioje svetainėje patvirtino, kad 29-erių metų Javieras Pastore sėkmingai perėjo medicininį patikrinimą ir netrukus padės parašą ant trijų metų sutarties.

J. Pastore nuo 2011 metų rungtyniavo Paryžiaus „Saint-Germain“ klube. Iš pradžių argentinietis buvo bene ryškiausia šio klubo žvaigždė, tačiau pastaruoju metu atakuojantis saugas negalėjo pasigirti žaidimo laiku.

Ilgą laiką buvo manoma, kad argentinietis sukirs rankomis su Milano „Inter“ komanda, tačiau netikėtai kovą dėl jo parašo laimėjo šią vasarą vieną po kito žaidėjus viliojanti „Roma“.

J. Pastore PSG gretose iš viso per sužaistas 265 rungtynes pelnė 45 įvarčius ir atliko 59 rezultatyvius perdavimus.

Futbolininkas jau žino, koks yra itališkas futbolas – jis prieš persikeldamas į Paryžių atstovavo „Palermo“ komandai.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Javier Pastore undergoes his medical this morning...  <a href="https://t.co/Vi0JcGJnbZ">pic.twitter.com/Vi0JcGJnbZ</a></p>&mdash; AS Roma English (@ASRomaEN) <a href="https://twitter.com/ASRomaEN/status/1011533131051094016?ref_src=twsrc%5Etfw">June 26, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>