Oficialu: legendinis G.Buffonas papildė PSG gretas

Paryžiaus "Saint Germain" pranešė, jog sukirto rankomis su legendiniu Italijos vartininku Gianluigi Buffonu.

Prancūzijos čempionai sugebėjo įkalbėti nekabinti 40-metį žaidėją pirštinių ant vinies ir su juo pasirašė vienerių metų trukmės kontraktą.

Laisvuoju agentu tapusiam G.Buffonui kontraktus taip pat siūlė "Liverpool", Madrido "Atletico" ir "Man City" ekipos, tačiau visus varžovus nukonkuravo turtingasis PSG.

Legendinis vartininkas net 17 metų gynė Turino "Juventus" komandos garbę, su kurią savo gimtinėje iškovojo daugybę titulų, o bene skambiausi laimėjimu jis pasižymėjo 2006 m. pasaulio čempionate Vokietijoje, kai užsikabino aukso medalį.

Praeityje jis dar yra žaidęs "Parmos" klube, iš kurio 2001 m. už rekordinę savo pozicijos futbolininkui perėjimo sumą (52 mln. eurų), persikėlė į "Juventus" ekipą.

"Puikus jausmas prisijungti prie PSG klubo. Pirmąj kartą per savo karjerą palieku gimtinę ir tik ambicingas projektas galėjo nulemti tokį mano sprendimą.

Norėjau padėkoti Paryžiaus ekipos prezidentui už parodytą pasitikėjimą. Mačiau, kad pastaraisiais metais ši komanda sparčiai progresavo ir žinau apie ką PSG ir jos fanai svajoja", - kalbėjo G.Buffonas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...