Oficialu: M. Sarri palieka "Napoli" ekipą, jo vietą užims C. Ancelotti

Praėjusį sezoną iš Miuncheno „Bayern“ atleistas Carlo Ancelotti kitą sezoną pradės gimtinėje – pranešama, jog jis pasiekė susitarimą su „Napoli“ komanda.

Įvairių šaltinių teigimu, italas antradienį susitiko su šia ekipa ir aptarė galimybę dirbti Neapolio komandoje. Po įvykusių diskusijų buvo pasiektas susitarimas, tačiau abi pusės vis dar nepasirašė kontrakto.

Naujojo trenerio „Napoli“ ieškoti pradėjo po to, kai dabartinis komandos strategas Maurizio Sarri atsisakė pratęsti sutartį su klubu. Pastaruosius tris metus ekipoje dirbęs strategas turėtų keltis į „Chelsea“, kur jis pakeistų tautietį Antonio Conte.

C. Ancelotti be darbo liko praėjusių metų rugsėjį, kai po nesėkmingos sezono pradžios „Bayern“ nusprendė atsisveikinti su strategu. Visgi, Vokietijos komanda ir toliau jam moka kontrakte numatytą algą, tad darbą „Napoli“ klube 58-erių metų treneris turėtų pradėti po šios sutarties pabaigos – liepos pirmą dieną.


Apie tai, jog M. Sarri palieka „Napoli“ patvirtino ir šios komandos prezidentas Aurelio De Laurentiis, kuris savo oficialioje twitter paskyroje padėkojo treneriui už metus komandoje ir pagyrė už darbą nuveiktą su Neapolio ekipa.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeCarlo?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomeCarlo</a> <a href="https://twitter.com/MrAncelotti?ref_src=twsrc%5Etfw">@MrAncelotti</a> <a href="https://t.co/u3jKVEZa78">pic.twitter.com/u3jKVEZa78</a></p>&mdash; Official SSC Napoli (@sscnapoli) <a href="https://twitter.com/sscnapoli/status/999349823861075976?ref_src=twsrc%5Etfw">May 23, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>