Oficialu: "Man Utd" sudarė penkerių metų sutartį su Fredu

„Manchester United“ oficialioje svetainėje pranešė, kad pasirašė penkerių metų kontraktą su Brazilijos rinktinės saugu Fredu.

Apie pasiektą susitarimą „raudonieji velniai“ jau buvo paskelbę prieš kelias savaites, tačiau tik šiandien buvo suraitytas parašas ant ilgalaikės sutarties.

Kaip praneša įvairūs šaltiniai, „Manchester United“ už brazilą paklojo apie 60 milijonų eurų.

Fredas nuo 2013 metų vilkėjo Donecko „Shakhtar“ marškinėlius. Ukrainiečių gretose saugo per 101 rungtynes sumušė 10 įvarčių.

Prieš atvykdamas į Europą brazilas liejo prakaitą „Internacional“ komandoje.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Ladies and gentlemen: we have an announcement to make...<a href="https://twitter.com/hashtag/BemVindoFred?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BemVindoFred</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a> <a href="https://t.co/XG4suufEMu">pic.twitter.com/XG4suufEMu</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/1009784418527875073?ref_src=twsrc%5Etfw">June 21, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>