Oficialu: "Milan" nurungė "Chelsea" kovoje dėl F. Kessie įsigijimo

Naujus savininkus turintis "Milan" tęsia apsipirkimą - naujuoju "Rossoneri" pirkiniu tapo sėkmingai šį sezoną Italijos pirmenybėse rungtyniavęs 20-metis saugas Franckas Kessie.

Atraminio saugo pozicijoje rungtyniaujantis Dramblio Kaulo Kranto rinktinės narys su "Milan" pasirašė dviejų metų trukmės nuomos sutartį. "Milan" su "Atalanta" pasiekė susitarimą, kad futbolininkas pirmuosius du sezonos Milane praleis nuomos pagrindais, tačiau klubas iki 2019 metų bet kada galės įgyti visas teises į jį.

F. Kiesse šią vasarą turėjo būti medžiojamas ir kitų Europos grandų. Jo savo vadovaujamoje Londono "Chelsea" komandoje ypatingai norėjo Antonio Conte, taip pat afrikiečio paslaugomis domėjusi "Manchester United".

Vienas iš daugiausiai kamuolių perimančių "Serie A" žaidėjų praėjusį sezoną "Atalanta" gretose sužaidė 31 rungtynes, pelnė septynis įvarčius ir atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

"Milan" ekipa dar net neprasidėjus transferų langui jau įsigijo du naujus žaidėjus - anksčiau taip pat buvo pasirašyta sutartis su "Villarreal" centro gynėju Mateo Musacchio.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/ACMilan?src=hash">#ACMilan</a> signed <a href="https://twitter.com/KessieFranck">@KessieFranck</a> from <a href="https://twitter.com/Atalanta_BC">@Atalanta_BC</a>, on a two year loan with obligation to buy<a href="https://twitter.com/hashtag/weareacmilan?src=hash">#weareacmilan</a> <a href="https://t.co/b9swANddxn">pic.twitter.com/b9swANddxn</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/870653254300033024">June 2, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...