Oficialu: N. Kante keliasi į "Chelsea"

Londono "Chelsea" pagaliau pranešė, kad įsigijo "Leicester City" saugą N'Golo Kante.

Vienas praėjusio sezono "Premier" lygos nugalėtojų lyderių pasirašė penkerių metų sutartį. Įvairių šaltinių duomenimis, šis perėjimas kainavo apie 30 mln. svarų sterlingų.

Kovoje dėl prancūzo "aristokratams" pavyko nukonkuruoti netgi Madrido "Real".

"Esu labai laimingas, jog sudariau kontraktą su vienu didžiausių klubų Europoje. Tai - mano svajonės išsipildymas", - oficialiam "Chelsea" tinklalapiui pasakojo Kante.

"Galimybė dirbti su Antonio Conte, kuris yra puikus treneris, bei dalimi geriausių pasaulio žaidėjų buvo tiesiog per gera, kad jos atsisakyčiau."

"Mano pirmasis sezonas Anglijoje buvo labai ypatingas, o dabar tikiuosi judėti toliau bei siekti dar daugiau kaip "Chelsea" žaidėjas. Nekantrauju susitikti su naujaisiais ekipos draugais."

Kante tapo antruoju šią vasarą prie klubo vairo stojusio Conte pirkiniu. "Chelsea" kiek anksčiau papildė snaiperis Michy Batshuayi.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">N&#39;Golo Kante is a Chelsea player! <a href="https://twitter.com/hashtag/AnnouncedKante?src=hash">#AnnouncedKante</a> <a href="https://t.co/9FB1GgEwRk">pic.twitter.com/9FB1GgEwRk</a></p>&mdash; Chelsea FC (@ChelseaFC) <a href="https://twitter.com/ChelseaFC/status/754318314256596992">July 16, 2016</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>