Oficialu: "Newcastle" už 16 mln. eurų įsigijo J. Shelvey

"Newcastle United" oficialioje svetainėje informavo, kad užbaigė derybas su "Swansea City" dėl saugo Jonjo Shelvey įsigijimo.

"Šarkos" už 23-ejų metų futbolininką paklojo nemažą sumą - 16 milijonų eurų. Kaip pranešama, Anglijos rinktinės narys su "Newcastle" sukirto rankomis dėl penkerių su puse metų kontrakto.

"Labai džiaugiuosiu, kad esu čia", - po įvykusio sandorio kalbėjo J. Shelvey. - Džiugu, kad viskas pagaliau baigėsi. Važiavau per naktį, tačiau buvo verta atvykti čia ir žaisti už šį klubą".

Saugas "Swansea" ekipoje rungtyniavo nuo 2013 metų, kai po trijų metų atsisveikino su "Liverpool". Šį sezoną vilkėdamas "gulbių" marškinėlius J. Shelvey sužaidė 16 rungtynių, pelnė vieną įvartį ir atliko du rezultatyvius perdavimus.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">CONFIRMED: Newcastle United have signed England midfielder Jonjo Shelvey <a href="https://t.co/iDkcawZlBb">https://t.co/iDkcawZlBb</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/NUFC?src=hash">#NUFC</a> <a href="https://t.co/R44HZggvXP">pic.twitter.com/R44HZggvXP</a></p>&mdash; Newcastle United FC (@NUFC) <a href="https://twitter.com/NUFC/status/686970943894360064">January 12, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>