Oficialu: Neymaras už kosminę sumą keliasi į PSG

Didžioji vasaros sensacija - oficialiai patvirtinta: Paryžiaus "Saint-Germain" oficialioje svetainėje patvirtino, kad pasirašė penkerių metų sutartį su "Barcelona" klubo krašto puolėju Neymaru.

"Barcelona" oficialiame pranešime nurodo, kad 25-erių metų futbolininko atstovai šiandien pateikė oficialus dokumentus dėl aktyvuotos išpirkos sumos - 222 mln. eurų.

Tokią sumą už Brazilijos futbolo žvaigždę paklojo Paryžiaus "Saint-Germain". Neymaras vakar atsisveikino su savo komandos draugais, o jau šiandien atvyko į Paryžių ir užbaigė formalumus.

"Esu nepaprastai laimingas prisijungdamas prie PSG", - savo pirmuosius žodžius naujajame klube sakė 10-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius vilkėsiantis brazilas. - Nuo pat mano atvykimo į Europą šis klubas buvo vienas ambicingiausių ir konkurencingiausių šiame žemyne. Manęs laukia naujas iššūkis ir noriu su juo kaip įmanoma lengviau susitvarkyti".

Neymaras naujajame klube susižers įspūdingus pinigus - jam PSG klubas pasiruošęs mokėti po 30 mln. eurų per sezoną. Brazilas taps geriausiai apmokamu pasaulio futbolininku.

Be to, Neymaro perėjimas tapo visišku transferų rekordu - iki šiol brangiausiu futbolininku buvo Paulis Pogba, kuris "Manchester United" klubui praėjusią vasarą kainavo 105 mln. eurų.

Vienas geriausių planetos futbolininkų į "Barcelona" atvyko 2013 metais. Visiškai neaišku, tačiau skelbta, kad už futbolininką tada katalonai paklojo 57 mln. eurų.

Pats Neymaras per visus sezonus Barselonoje spėjo sužaisti 186 rungtynes ir pelnyti 105 įvarčius. Su katalonų klubu brazilui pavyko nuskinti daugybę titulų - tarp kurių ir Čempionų lygos bei Ispanijos pirmenybių trofėjai.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Paris Saint-Germain is very happy to announce the arrival of Neymar Jr  <a href="https://t.co/lKFj4qPDYA">https://t.co/lKFj4qPDYA</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/BemvindoNeymarJR?src=hash">#BemvindoNeymarJR</a>  <a href="https://t.co/rSvlBiKX6D">pic.twitter.com/rSvlBiKX6D</a></p>&mdash; PSG Officiel (@PSG_inside) <a href="https://twitter.com/PSG_inside/status/893196411713589250">August 3, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...