Oficialu: Oscaras už įspūdingus pinigus keliasi į Kiniją

Londono "Chelsea" penktadienio rytą oficialiai patvirtino, kad 25-erių metų saugas Oscaras sausio 1-ąją dieną paliks komandos gretas ir prisijungs prie Šanchajaus SIPG.

Pastarąsias dvi savaites jau buvo beveik aišku, kad brazilo karjera pakryps į Kiniją. Oscaras šiam sezonui įsibėgėjus pasireikšti negaudavo beveik visiškai, todėl buvo nuspręsta leisti saugui išvykti.

Kol kas perėjimo suma nėra skelbiama, tačiau pasak kai kurių žiniasklaidos priemonių, "Chelsea" už brazilą iš kinų galėjo sulaukti net 60 mln. eurų pasiūlymo.

Pats Oscaras Kinijoje uždirbs taip pat įspūdingos pinigus - per sezoną susižers po 20 mln. eurų. 

Oscaras į Londoną atvyko 2012 metais ir "Chelsea" komandai kainavo apie 20 mln. svarų sterlingų. Per visą laikotarpį brazilas sužaidė 202 rungtynes ir pelnė 38 įvarčius.

Oscaras su "Chelsea" laimėjo "Premier" lygos, Anglijos lygos taurės ir Europos lygos trofėjus.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Thank you, <a href="https://twitter.com/oscar8">@oscar8</a> and good luck for the future. <a href="https://t.co/HYpEPQsWro">pic.twitter.com/HYpEPQsWro</a></p>&mdash; Chelsea FC (@ChelseaFC) <a href="https://twitter.com/ChelseaFC/status/812209211144884224">December 23, 2016</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>