Oficialu: P. Guardiola pratęsė sutartį su "Man City"

"Manchester City" paskelbė, kad pratęsė sutartį su treneriu Pepu Guardiola. 

2016-aisiais į "Premier" lygą atvykusio katalono kontraktas dar galiojo iki kito sezono pabaigos, tačiau jis sutiko susieti ateitį su "miestiečiais" dar dvejiems papildomiems metams.

"Aš esu labai laimingas ir sujaudintas. Turėti galimybę dirbti čia yra malonu", - Guardiola pasakojo oficialiam klubo tinklalapiui.

"Mėgaujuosi kiekvieną dieną dirbdamas su mūsų žaidėjais ir kartu ateinančiais metais mes mėginsime pasirodyti kaip galime geriau. Kaip treneris, privalai su savo futbolininkais jaustis gerai, o aš jaučiuosi gerai."

"Susikoncentruosiu ties savo žaidėjų aistra tapti geresne komanda ir būtent tai bandysiu daryti kiekvieną dieną - tobulėti aikštėje bei padėti tobulėti mūsų futbolininkams. Turime jauną sudėtį, kurios vidutinis amžius yra 23-eji ir norime toliau žengti į priekį bei išlaikyti tokį patį lygį, kokį pasiekėme šį sezoną."

Šiemet "Man City" gerino vieną rekordą po kito ir Guardiolos išlaikymas iki 2021-ųjų klubui yra puikus pasiekimas. Dar treniruodamas "Barcelona" jis sutikdavo kontraktus pratęsti tik metams ir vienu metu net sakė, jog dar labiau norėtų pasirašinėti tik šešių mėnesių trukmės sutartis.
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We’ve got  Guardiola! <a href="https://twitter.com/hashtag/mancity?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mancity</a> <a href="https://t.co/JIpTiZB5rc">pic.twitter.com/JIpTiZB5rc</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/997159844703625216?ref_src=twsrc%5Etfw">May 17, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...