Oficialu: R. Nainggolanas pasirašė naują sutartį su "Roma"

Nepaisant to, jog "Roma" šią vasarą buvo priverstas parduoti kelis svarbius žaidėjus, saugas Radja Nainggolanas nusprendė su šiuo klubu pasirašyti naują sutartį.

Belgijos rinktinės narys pastaruoju metu buvo siejamas su persikėlimu į Milano "Inter", nes apie tai, jog dirba ties šiuo transferu, prakalbo iš "giallorossi" į "nerazzurri" komandą persikėlęs treneris Luciano Spaletti.

Taip pat, 29-erių metų futbolininku jau ne pirmus metus aktyviai domėjosi stipriausi Anglijos klubai, tačiau galiausiai jis nusprendė likti Italijos sostinėje.

"Manau, pademonstravau, kad to norėjau visą laiką", - Nainggolanas pasakojo oficialiam "Roma" tinklalapiui.

"Taigi, esu labai laimingas, ypač dėl to, jog su klubu galime tęsti savo nuotykį ir kartu judėti į priekį."

Saugas prie "giallorossi" nuomos pagrindais prisijungė 2014 metų sausį, o po to sekusią vasarą persikėlė pasirašęs ilgalaikį kontraktą. Dabar jis savo bendradarbiavimą su "Roma" pratęsė iki 2021-ųjų.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Happy days! <br> <a href="https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash">#ASRoma</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Radja2021?src=hash">#Radja2021</a> <a href="https://t.co/XhCTmvb9kY">pic.twitter.com/XhCTmvb9kY</a></p>&mdash; AS Roma English (@ASRomaEN) <a href="https://twitter.com/ASRomaEN/status/890640043340996608">July 27, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>