Oficialu: Rafinha išvyksta į Italiją

Milano "Inter" paskelbė, kad iki sezono pabaigos išsinuomojo "Barcelona" saugą Rafinhą. Vasarą italai galės 24-erių metų futbolininko kontraktą išpirkti.

Tiesa, nors anksčiau žiniasklaidoje buvo rašoma, jog pilnaverčio brazilo perėjimo suma sieks tik 18 mln. eurų, "nerazzurri" dabar atskleidė ją esant daugiau nei dukart didesnę - 35 mln. bei papildomi 3 mln. eurų premijų.

Ilgą laiką sunkią traumą gydęsis Rafinha šį sezoną su "Barcos" marškinėliais aikštėje taip ir nepasirodė, tad persikėlimas į Italiją jam bus puiki proga reabilituotis bei įrodyti savo vertę.

"Tikiuosi sužaisti kiek įmanoma daugiau rungtynių ir padėti komandai pasiekti savo tikslą, kuris yra patekimas į Čempionų lygą", - saugas pasakojo "Inter TV".

Rafinha vilkės aštuntuoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">OFFICIAL: <a href="https://twitter.com/Rafinha?ref_src=twsrc%5Etfw">@Rafinha</a> is a new Inter player! <br><br> <a href="https://t.co/EJeslY8hUx">https://t.co/EJeslY8hUx</a><a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeRafinha?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomeRafinha</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/ForzaInter?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ForzaInter</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/InterIsComing?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#InterIsComing</a> <a href="https://t.co/BNgk7sOGFR">pic.twitter.com/BNgk7sOGFR</a></p>&mdash; Inter (@Inter_en) <a href="https://twitter.com/Inter_en/status/955508677909327872?ref_src=twsrc%5Etfw">January 22, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>