Oficialu: S. Berahino vilkės "Stoke City" marškinėlius

"Stoke City" oficialiai patvirtino, kad iš "West Brom" klubo įsigijo 23-ejų metų puolėją Saido Berahino.

"Puodžiai" už anglą paklojo 12 milijonų svarų sterlingų. Pats futbolininkas padėjo parašą ant sutarties, galiosiančios iki 2022 metų.

S. Berahino ateitis "West Brom" klube buvo neaiški visus pastaruosius metus. Jau praėjusių metų sausį puolėjas buvo siejamas su išvykimu, tačiau liko ir rungtyniavo iki pat šiol.

"Įsigijome jauną Anglijos futbolininką, kuris savo vertę jau spėjo įrodyti žaisdamas "Premier" lygoje", - tokius žodžius po S. Berahino įsigijimo dėstė klubo pirmininkas Tony Scholesas.

S. Berahino buvo "West Brom" klubo auklėtinis. Iš viso šios komandos gretose anglas sužaidė 121 rungtynes ir pelnė 36 įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/SCFC?src=hash">#SCFC</a> have completed the £12m signing of <a href="https://twitter.com/SBerahino">@SBerahino</a> from <a href="https://twitter.com/WBA">@WBA</a><a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeSaido?src=hash">#WelcomeSaido</a> <a href="https://t.co/Uq6iGGuXwT">pic.twitter.com/Uq6iGGuXwT</a></p>&mdash; Stoke City FC (@stokecity) <a href="https://twitter.com/stokecity/status/822542021751701504">January 20, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>