Oficialu: "Stoke City" sukirto rankomis su perspektyviu egiptiečiu (VIDEO)

Naujajam Anglijos "Premier" lygos sezonui besirengianti "Stoke City" ekipa galiausiai pranešė apie pirmąjį šios vasaros pirkinį. Juo tarpo perspektyvus 19-metis iš Egipto Ramadanas Sobhi.

Kontrakto trukmė nėra nurodama, tačiau aišku, kad "puodžiams" už vieną perspektyviausių Afrikos futbolininkų gali tekti pakloti iki 6 milijonų eurų.

"Esame patenkinti, kad mums pavyko prisivilioti daug potencialo turintį futbolininką", - sakė "Stoke City" klubo pirmininkas Tony Scholesas. - Jis yra išskirtinis jaunasis futbolininkas, kuriam yra numatytas vaidmuo artėjančiame sezone".

Praėjusį sezoną vietinėje Egipto futbolo lygoje R. Sobhi kartu su savo "Al Ahly" komanda tapo šalies čempionais. Jis prie triumfo prisidėjo šešiais įvarčiais ir 12 rezultatyvių perdavimų.

Kaip rašoma "Stoke City" svetainėje, futbolininku dėmesį rodė ir tokie klubai kaip Madrido "Real", Miuncheno "Bayern" bei Londono "Arsenal".

"Stoke City" naujoko žaidimo epizodai:

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/Lp1llDVfZjk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>