Oficialu: "Stoke City" už 13 mln. svarų įsigijo J. Alleną

Apie pirmąjį savo vasaros pirkinį prieš kelias valandas paskelbęs "Stoke City" klubas - nerimsta. "Puodžiai" oficialiai patvirtino, kad iš "Liverpool" įsigijo saugą Joe Alleną.

26-erių metų futbolininkas "Premier" lygos vidutiniokams kainavo 13 milijonų svarų sterlingų. Pats futbolininkas su naujuoju klubu pasirašė penkerių metų kontraktą.

Buvo tikimasi, kad J. Allenas po puikaus pasirodymo kartu su Velso rinktine Europos čempionate liks Liverpulio ekipoje, tačiau naujieji Jurgeno Kloppo pirkiniai galutinai išsklaidė visas dvejones.

"Esu pamalonintas", - po kontrakto pasirašymo kalbėjo saugas. - Kai tik išgirdau apie šio klubo susidomėjimą nebuvo sunku priimti galutinio sprendimo".

J. Allenas "Liverpool" klubo už 15 mln. svarų sterlingų buvo įsigytas dar 2012 metais. Praėjusį sezoną valas sužaidė 34 rungtynes ir pelnė tris įvarčius, tačiau dažniausiai tenkinosi atsarginio žaidėjo role.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING | Stoke City are delighted to announce the signing of Joe Allen from <a href="https://twitter.com/LFC">@LFC</a> on a 5-year deal <a href="https://twitter.com/hashtag/SCFC?src=hash">#SCFC</a> <a href="https://t.co/3XqQ8EFyyk">pic.twitter.com/3XqQ8EFyyk</a></p>&mdash; Stoke City FC (@stokecity) <a href="https://twitter.com/stokecity/status/757651667907141633">July 25, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>