Oficialu: "Tottenham" pratęsė sutartį su K. Trippieriu

Londono "Tottenham" paskelbė, jog dešiniojo krašto gynėjas Kieranas Trippieris pasirašė naują kontraktą, kuris galios iki 2022 metų.

Ši žinia yra svarbi dėl to, kad "pentinai" neseniai pardavė toje pačioje pozicijoje rungtyniavusį Kyle'ą Walkerį. Kadangi pamaina jam dar neįsigyta, tai gali reikšti išaugusį Trippierio vaidmenį.

2015-aisiais iš "Burnley" atvykęs anglas praėjusį sezoną visuose turnyruose sužaidė tik 22 rungtynes, bet treneris juo pasitikėjo sezono pabaigoje, kuomet konfliktavo su minėtuoju Walkeriu.

"Žinoma, jog džiaugiuosi naujienomis bei naująja sutartimi", - kalbėjo Trippieris. "Tai man yra didžiulis pasiekimas ir aš tiesiog džiaugiuosi, kad ją pasirašiau."

"Aš visuomet tikėjau galintis žaisti aukščiausiame lygyje ir, kaip jau sakiau, dirbu labai sunkiai net kai nerungtyniauju. Laikiau nuleistą galvą treniruotėse bei rungtynėse ir sunkiau dirbau dėl savųjų progų."

"Praėjusio sezono pabaigoje gavau savas progas, tad pasistengsiu žaisti kuo geriau."

Per visus mačus 26-erių metų futbolininkas sugebėjo atlikti septynis rezultatyvius perdavimus, iš kurių penkis - "Premier" lygoje.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We are delighted to announce that <a href="https://twitter.com/trippier2">@trippier2</a> has signed a new contract with the Club, which will run until 2022. <a href="https://twitter.com/hashtag/COYS?src=hash">#COYS</a> <a href="https://t.co/s3Yf9V8VZx">pic.twitter.com/s3Yf9V8VZx</a></p>&mdash; Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) <a href="https://twitter.com/SpursOfficial/status/887280822876811265">July 18, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>