Oficialu: "Tottenham" už 30 mln. svarų sterlingų įsigijo M. Sissoko

Londono "Tottenham" paskutinėmis vasaros žaidėjų perėjimų lango minutėmis patvirtino apie 27-erių metų Moussa Sissoko įsigijimą.

Prancūzijos rinktinės saugo ateitis "Newcastle United" klube miglota buvo nuo pat Europos čempionato. Iš pradžių prancūzas buvo siejamas su Madrido "Real", tačiau Florentino Perezas rimtų veiksmų taip ir nesiėmė.

Šiandien dėl M. Sissoko parašo kovojo Liverpulio "Everton" prieš "Tottenham". Pasak "Sky Sports", "irisai" jau buvo pasiekę susitarimą su "šarkomis", tačiau "Tottenham" klubo skambutis M. Sissoko priverti apsigalvoti.

"Tottenham" ekipai saugas kainuos 30 milijonų svarų sterlingų. Pats futbolininkas UEFA Čempionų lygos dalyviams įsipareigojo iki 2021 metų.

"Newcaslte" klubo marškinėlius M. Sissoko apsivilko 2013 metais. Per visus šiuos metus "šarkų" gretose saugas sužaidė 133 rungtynes ir pelnė 12 įvarčių.<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> <a href="https://twitter.com/MoussaSissoko">@MoussaSissoko</a> has signed a contract with the Club until 2021 and will wear number 17! <a href="https://twitter.com/hashtag/SissokoSigns?src=hash">#SissokoSigns</a> <a href="https://t.co/uXr2239hI9">pic.twitter.com/uXr2239hI9</a></p>&mdash; Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) <a href="https://twitter.com/SpursOfficial/status/771115488520839168">August 31, 2016</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...