Oficialu: V. Lindelofas už didžiulę pinigų sumą keliasi į "Man United"

Pagaliau oficialiai paskelbta, kad "Manchester United" įsigijo Lisabonos "Benfica" gynėją Victorą Lindelofą. 

Tai, jog dėl šio žaidėjo perėjimo pasiekė susitarimą, "raudonieji velniai" pranešė dar šeštadienį, tačiau dabar visos jo detalės suderintos galutinai.

22-ejų metų švedas perėjo medicininę patikrą bei pasirašė ketverių metų sutartį, o už šį naujoką Mančesterio klubui veikiausiai teks pakloti 40 mln. svarų sterlingų.

"Victoras yra labai talentingas jaunas žaidėjas, kuris prieš akis turi puikią ateitį "United" gretose", - kalbėjo komandos treneris Jose Mourinho. "Mūsų sezonas praėjusiais metais parodė, kad mums reikia daugiau pasirinkimų bei kokybės, jog turėtume didesnę sudėtį, o Victoras yra pirmasis, prie mūsų prisijungęs šią vasarą. Žinau, kad mūsų fantastiška grupė futbolininkų jį priims kaip savą."

Iš pradžių "Man United" už Lindelofą sumokės 30,9 mln. svarų sterlingų, o likusi suma, susijusi su gynėjo žaidimu, bus pervesta laikui bėgant.

"Esu sujaudintas prisijungdamas prie "Manchester United", - sakė Lindelofas. "Labai mėgavausi savo laiku "Benfica" gretose ir ten labai daug išmokau. Visgi, nekantrauju rungtyniauti "Premier" lygoje, "Old Trafford" stadione bei Jose Mourinho komandoje. Nekantrauju pradėti ir prisidėti prie ekipos pastangų laimėti dar daugiau trofėjų."

Beveik visą paauglystę Lindelofas praleido savo gimtojo miesto klube "Vasteras", o Lisabonos "Benfica" komandoje jis rungtyniavo nuo 2012-ųjų. Portugalijos čempionų gretose jis iš viso sužaidė 73 rungtynes. Švedijos rinktinei Lindelofas jau atstovavo 13 kartų.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">.<a href="https://twitter.com/vlindelof">@VLindelof</a>: &quot;I&#39;m thrilled to join United. I&#39;m keen to get started and contribute to the team&#39;s efforts to win more trophies.&quot; <a href="https://twitter.com/hashtag/HejVictor?src=hash">#HejVictor</a> <a href="https://t.co/FoC6IuUWwj">pic.twitter.com/FoC6IuUWwj</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/875050926603722752">June 14, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>