Oficialu: "Valencia" įsigijo G. Kondogbia

"Valencia" nusprendė įsigyti visas teisęs į saugą Geoffrey Kondogbia, kurį šį sezoną buvo išsinuomojęs.

Prancūzas su "šikšnosparniais" pasirašė iki 2022 metų galiosiantį kontraktą, o už tai Milano "Inter" sulaukė maždaug 25 mln. eurų kompensacijos.

"Valencia" taip pat patvirtino, jog 25-erių žaidėjo sutartyje numatyta išpirkos sąlyga siekia 80 mln. eurų.

"Esu labai laimingas ir didžiuojuosi būdamas šios komandos dalimi", - Kondogbia pasakojo oficialiam klubo tinklalapiui. "Valencia" yra nuostabus klubas ir aš noriu būti dalimi jo istorijos."

"Visi žinome, jog "Valencia" yra ambicinga, kas man yra svarbu. Aš taip pat noriu žengti žingsnį į priekį savo karjeroje ir viskas klostosi gerai."

Po persikėlimo iš "Monaco" Milano "Inter" gretose nepritapęs Kondogbia šį sezoną "La Liga" pirmenybėse sužaidė 31 susitikimą. Jis buvo vienas svarbiausių ekipos futbolininkų, o ši kitais metais sugrįš į UEFA Čempionų lygą.
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We&#39;ve got some good news....  <a href="https://t.co/0P1BqbBCO1">pic.twitter.com/0P1BqbBCO1</a></p>&mdash; Valencia CF English (@valenciacf_en) <a href="https://twitter.com/valenciacf_en/status/999614856218202112?ref_src=twsrc%5Etfw">May 24, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>