Oficialu: vos sezoną "Barcoje" praleidęs Paulinho grįžta į Kiniją

Brazilijos rinktinės saugo Paulinho karjera "Barcelona" klube neužsitęsė - futbolininkas sugrįžta į Kiniją.

"Guangzhou Evergrande" oficialioje svetainėje paskelbė apie pasiektą susitarimą dėl 29-erių mtų futbolininko. Priduriama, kad Paulinho į Kiniją sugrįžta nuomos sutartimi.

Žinoma tai, kad tik futbolininkas yra skolinamas, o jokios kitos sandorio detalės - nuomos trukmė ir jos kaina - nėra skelbiamos.

Paulinho prieš atvykdamas į "Barcą" būtent ir rungtyniavo "Guangzhou Evergrande" ekipoje.

Sezonas "Barcelona" komandoje jam buvo itin sėkmingas - jis pats per sužaistas 49 rungtynes įmušė net devynis įvarčius ir iškovojo du titulus, tačiau brazilas buvo dažnai kritikuojamas dėl savo žaidimo stiliaus.

Savo ruožtu "Barcelona" į jo vietą netrukus pastatys kitą brazilą - perspektyvų "Gremio" klubo žaidėją Arthurą.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="ca" dir="ltr">[ÚLTIMA HORA] Acord amb el Guangzhou Evergrande per <a href="https://twitter.com/paulinhop8?ref_src=twsrc%5Etfw">@paulinhop8</a>. Tots els detalls, aquí  <a href="https://t.co/G121ewu3LP">https://t.co/G121ewu3LP</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1016041460804849664?ref_src=twsrc%5Etfw">July 8, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>