Oficialu: "Watford" ekipai diriguos M. Silva

"Watford" oficialioje svetainėje patvirtino, kad vyriausiojo trenerio pareigas perima 39-erių metų portugalas Marco Silva.

"Širšėms" naujo stratego teko pradėti ieškoti po to, kai pačioje sezono pabaigoje paskelbė, kad abipusiu sutarimu yra nutraukiamas kontraktas su Walteriu Mazzarri.

M. Silva į "Premier" lygą atvyko tik šių metų sausį - jam atiteko "Hull City" trenerio vairas. Vis dėlto jam išsaugoti šios ekipos aukščiausiame šalies divizione nepavyko, tačiau strategas net ir po tokių rezultatų užsitarnavo gerą vardą "Premier" lygoje.

Perspektyvus strategas su "Watford" pasirašė kontraktą iki 2019 metų.

M. Silva praeityje taip pat yra dirigavęs Pirėjo "Olympiakos", Lisabonos "Sporting" ir "Estoril" ekipoms.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">SILVA: Full story on appointment of Marco Silva as <a href="https://twitter.com/hashtag/watfordfc?src=hash">#watfordfc</a> Head Coach here: <a href="https://t.co/53NLwRELBw">https://t.co/53NLwRELBw</a> <a href="https://t.co/b0W05ejjw1">pic.twitter.com/b0W05ejjw1</a></p>&mdash; Watford FC (@WatfordFC) <a href="https://twitter.com/WatfordFC/status/868452590287290368">May 27, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...