P. Aubameyangas: Dortmundą palikčiau tik dėl "Real" klubo

Vienas rezultatyviausių praėjusio sezono "Bundesliga" žaidėjų Pierre'as-Emerickas Aubameyangas prižadėjo ištikimybę Dortmundo "Borussia" klubui, bet pridūrė, kad nuomonę priverstų pakeisti Madrido "Real" klubo pasiūlymas.

27-erių metų futbolininkas praėjusį sezoną iš viso pelnė net 39 įvarčius. Po įspūdingų metų Gabono rinktinės narys sulaukė Europos grandų dėmesio. Ypatingai puolėjo paslaugomis domisi Pepo Guardiolos treniruojama "Manchester City", tačiau futbolininkas savo ateities ten nemato.

Pasak Aubameyango, palikti Dortmundą priverstų tik Madrido "Real" klubo pasiūlymas.

"Šiuo metu, išskyrus Madrido "Real", nėra klubo, kuris mane priverstų palikti "Borussia", - pareiškė Prancūzijoje gimęs futbolininkas. - Realių šansų persikelti į "Real" vis dar yra, tačiau dabartinėje perspektyvoje signalų, kad taip atsitiks - nėra".

P. Aubameyangas dar kiek anksčiau yra sakęs, kad jo svajonė yra vieną dieną apsivilkti "baltųjų" marškinėlius, tačiau "Borussia" fanai gali lengviau atsikvėpti, nes šansai nėra dideli. Zinedine'as Zidane'as šią vasarą susigrąžino Alvaro Moratą, todėl naujų snaiperių tikrai neieškos.