P. Dybala per pridėtą teisėjo laiką atnešė pergalę "Juventus", "Roma" atsigavo po šalto dušo ir įtikinamai įveikė "Napoli"  (VIDEO)

Tikras titanų susirėmimas „Serie A“ pirmenybėse tarp „Lazio“ ir Turino „Juventus“ pasibaigė lygiosiomis tikra drama – Turino „Juventus“ per pridėtą teisėjo laiką iškovojo pergalę 1:0 (0:0) prieš „Lazio“.

Abi ekipos pasirinko saugias taktikas ir nesiruošė rizikuoti. Tiesa, rungtynes kiek geriau pradėjo „Lazio“ ir jau 23-ąją minutę turėjo progą pasižymėti. Ciro Immobile sulaukė perdavimo už baudos aikštelę ir pasiuntė tikslų smūgį į „Juventus“ vartus. Vis dėlto puikius refleksus pademonstravo Gianluigi Buffonas, kuriam pavyko išgelbėti ekipą.

Na, o 30-ąją minutę krito pirmas rungtynių įvartis. „Juventus“ futbolininkas Stephanas Lichtsteineris sugebėjo pasižymėti, tačiau arbitras užfiksavo pražangą ir įvaratis buvo neįskaitytas.

Antroje rungtynių dalyje nė vienai komandai nepavyko sukurti pavojingų progų ir nors „Juventus“ kontroliavo kamuolį 60% rungtynių laiko, jie atliko vos 6 smūgius link vartų, kai „Lazio“ 4. Tiesa, „Lazio“ sugebėjo smūgiuoti dukart į vartų plotą, kai Turino ekipa vos kartą.

Vis dėlto tas kartas viską ir nulėmė. Paulo Dybala per pridėtą teisėjo laiką tiksliai pasiuntė kamuolį į dešinį vartų kampą, pasiuntė „Lazio“ į nokautą ir atnešė „Juventus“ komandai tris taškus.

Na, o „Roma“ ir „Napoli rungtynės tapo tikru desertu futbolo fanams. Po 6 įvarčių fiestos „Roma“ iškovojo užtikrintą pergalę 4:2 (2:1).

Rungtynės tarp „Roma“ ir „Napoli“ ekipų prasidėjo itin aukšta nata. Jau 6-ąją minutę Lorenzo Insigne išvedė „Napoli“ į priekį, tačiau po minutės Cengizas Underis rezultatą išlygino. Na, o 26-ąją minutę Edinas Džeko puikiu smūgiu galva išvedė „Roma“ į priekį.

Po tokio fantastiško rungtynių starto, situacija aikštėje kiek aprimo. Tiesa, 73-ąją minutę E. Džeko įmušė dar vieną įvartį, o „Roma“ jau pirmavo 3:1. Galutinį smūgį, po 4 minučių, sudavė Diego Perotti, po kurio įvarčio rezultatas tapo triuškinantis – 4:1.

Dar per pridėtą teisėjo laiką Driesas Mertensas sugebėjo sušvelninti rezultatą ir po jo įvarčio „Napoli“ atsiliko 2:4.

„Juventus“ 1:0 „Lazio“  

90+3' [1-0] P. Dybala

„SPAL“ 1:0 „Bologna“

10‘ G. Gonzales raudona kortelė („Bologna“)
48‘ [1-0] A. Grassi
90+3‘ F. Mattiello raudona kortelė („SPAL“)

„Napoli“ 2:4 „Roma“

6‘ [1-0] L. Insigne
7‘ [1-1] C. Underis
26‘ [1-2] E. Džeko
73‘ [1-3] E. Džeko
79‘ [1-4] D. Perotti
90+1‘ [2-4] D. Mertensas

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...