P. Guardiola: A. Wengeras gali išsikapstyti iš šios padėties

Arsene'as Wengeras antrą kartą per savaitę gavo skaudžių pamokų nuo Pepo Guardiolos vadovaujamo "Manchester City".

Vakar "kanonieriai" namuose "miestiečiams" rezultatu 0-3 nusileido "Premier" lygoje, o sekmadienį identišku rezultatu jiems pralaimėjo kovą dėl lygos taurės trofėjaus.

P. Guardiola spaudos konferencijoje sakė, kad supranta, kokioje nepatogioje situacijoje yra patyręs strategas, tačiau pabrėžė, kad jis turi patirties įveikti šiuos sunkumus.

"Jis žino, kad esu didelis jo gerbėjas", - sakė P. Guardiola. - Būdamas tiek "Barcelona", tiek "Bayern" klubuose labai daug kartų kovojau su juo, kaip tą darau ir čia - "Premier" lygoje".

"Aš suprantu jo situaciją ir žinau, kad treneriai gali susidurti su tokiais sunkumais. Tačiau Arsene'as yra patyręs ir žinantis, kaip išsisukti iš tokių situacijų.

Jis gerai pažįsta klubą, žaidėjus ir "Premier" lygą. Esu įsitikinęs, kad jis priims teisingą sprendimą - tiek žaidėjų, tiek klubo, tiek visų, įskaitant ir jo pačio, atžvilgiu", - užbaigė P. Guardiola.

"Arsenal" Anglijoje beveik nebeturi jokių šansų patekti į didįjį ketvertą - atsilikimas po šio pralaimėjimo išaugo iki 10 taškų. Vienintelis "kanonierių" išsigelbėjimas - UEFA Europos lyga, kurios aštuntfinalyje laukia akistata su "Milan".