P. Guardiola apie "Real" pasiekimą: privalai nusiimti skrybėlę prieš juos

Vienas didžiausių Madrido "Real" komandos priešų Pepas Guardiola neslėpė, kad "baltųjų" pasiekimas Čempionų lygoje yra išskirtinis, tačiau taip pat nepraleido progos pagirti ir savo buvusios komandos.

"Real" praėjusį šeštadienį pratęsė savo istorinį žygį Europoje. "Baltieji" rezultatu 3-1 nugalėjo "Liverpool" ir trečius metus iš eilės tapo šio turnyro nugalėtojais. Nei vienam klubui Čempionų lygoje nėra pavykę šio trofėjaus laimėti net du kartus iš eilės.

"Tai kažkas ypatingo, privalai nusiimti skrybėlę prieš juos. Zidane'as atlieka puikų darbą", - dalyvaudamas Johano Cruyffo labdaros renginyje sakė P. Guardiola.

"Nesvarbu, ar jie buvo verti titulo ar ne, tačiau tai padaryti tris kartus iš eilės yra labai sudėtinga. Jie pademonstravo savo lygį, belieka tikėtis, kad kitą sezoną mums pavyks nutraukti jų dominavimą", - tęsė strategas.

Tada P. Guardiola pasakė keletą žodžių ir apie "Barcelona": "Jie turėjo puikų sezoną. Jeigu jie žais kaip ir visada, šios komandos era nesibaigs net ir išvykus Xavi su Iniesta.

"Barca" išlieka geriausia komanda pasaulyje. Nemanau, kad jie kažkada praras savo žaidimo tapatybę", - užbaigė "Man City" vairininkas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...