P. Guardiola: daug ką išmokau iš A. Conte

Vyriausiasis "Manchester City" treneris Pepas Guardiola prieš artėjančią dvikovą su Londono "Chelsea" negailėjo gerų žodžių šios ekipos strategui Antonio Conte.

Šiandien 22 valandą "Stamford Bridge" stadione dėl pergalės susikaus "Chelsea" su "Man City". Pirmoji akistata šiame sezone baigėsi "mėlynųjų" pergale, todėl "miestiečiai" yra nusiteikę revanšui.

"Mano nuomonė apie Antonio Conte yra tokia, kad jis yra puikus, galbūt net geriausias treneris pasaulyje", - sakė P. Guardiola. - Jis padarė, kad Italijos rinktinė žaistų nuostabų žaidimą, tas pats buvo ir su "Juventus". Tai nėra lengva, kai tave supanti futbolo kultūra susideda iš gynybos".

"Jis yra puikus treneris, aš daug ką išmokstu, kai matau jo žaidžiančias komandas. Stebėjau jį "Juventus" klube, Italijos rinktinėje ir dabar čia. Man patinka tai daryti, nes aš taip pat matau kiekvieną jo žaidimo aspektą. Man patinka stebėti kitus ir mokytis iš jų", - tęsė strategas.

P. Guardiola prisiminė ir pirmąsias šio sezono rungtynes, kuriose "Chelsea" rezultatu 3-1 nugalėjo "Man City", o aikštėje virė ypatingai atkakli kova, pareikalavusi dviejų raudonų kortelių.

"Patikėkite manimi, šias rungtynes mačiau daug kartų. Iš karto atsiprašau Antonio Conte, tačiau mes tose rungtynėse buvome verti pergalės. Tuo metu būtume sumažinę atsilikimą iki vieno taško, tačiau po pralaimėjimo jau skyrė 7 taškai ir mes dar netekome Sergio Aguero", - pridūrė katalonas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...