P. Guardiola: kitą sezoną būsime stipresni, ypač gynyboje

"Manchester City" treneris Pepas Guardiola pažadėjo sirgaliams, jog klubas atsities po nesėkmės UEFA Čempionų lygoje, šiemet patirtos jau aštuntfinalyje.

Įspūdingame bei permainingame mače "Etihad" stadione "miestiečiai" "Monaco" ekipą buvo įveikę rezultatu 5-3, bet svečiuose nusileido 1-3 ir baigė pasirodymą stipriausiame Europos turnyre.

Mančesterio komandos strategas supranta padarytas klaidas bei tikisi jų nekartoti kitais metais.

"Žmonės susikuria labai daug lūkesčių, tačiau mes žinome, kad šiose varžybose norint įveikti bet kokią komandą reikia labai daug", - Guardiola kalbėjo spaudos konferencijoje. "Anglijoje reikia tai suprasti."

"Daug žaidėjų šiame turnyre dalyvavo pirmą kartą, taigi, mes pasimokysime. Manau, jog kitą sezoną būsime stipresni."

"Buvome arti to, kad patektume toliau. Įmušėme šešis įvarčius ir, žinoma, praleidome šešis įvarčius. Kai tai nutinka, viskas labai sudėtinga. Beveik visi įvarčiai buvo mūsų pačių klaidos."

"Tai nutiko daug kartų šį sezoną, bet, manau, kitą sezoną tai nutiks rečiau. Tikiuosi, jog mes pasimokysime."

"Nesigailiu dėl to, kaip kovėmės, išskyrus pirmąją pusę. Žmonės negali patikėti, kad nesistengėme tiesiog išsaugoti rezultato. Tai - vienintelis dalykas, kurio nenorėjau. Visgi, oponentas buvo pajėgus."

Šiemet "Manchester City" dar gali iškovoti FA taurę bei užsitikrinti vietą kito sezono Čempionų lygoje. Anglijos čempionate "miestiečiai" dabar užima trečiąją vietą.