P. Pogba: niekas nerėkia ant L. Messi, kai šis vaikšto po aikštę

Prancūzijos rinktinės ir "Manchester United" saugas Paulis Pogba tvirtina, kad savo žaidimo stiliaus nekeis niekada, o kritikos bangą atsakė įtraukdamas Lionelį Messi.

P. Pogba, spindėjęs Turino "Juventus" komandoje, po sugrįžimo į "Manchester United" iš futbolo visuomenės susilaukia nemažai kritikos dėl savo žaidimo stiliaus. 

Manoma, kad prie ne pačių sėkmingiausių rezultatų prisideda ir Jose Mourinho futbolas, kuriame prancūzas turi atlikti daug gynybių savybių. Visgi, tai jis dažnai daryti privengia ir dėl to nukenčia bendra žaidimo kokybė.

"Aš visada buvau toks pat", - "France Football" leidiniu sakė P. Pogba. - Viską, ką laimėjau, tai laimėjau žaisdamas identišką futbolą. Tai yra mano žaidimo stilius ir jo niekada nekeisiu".

"Niekas neima kritikuoti Messi, kai šis pradeda vaikščioti po aikštę. Juk niekas nepuls ir nesakys, kodėl tu vaikštai aikštėje, kai jau esi pelnęs du ar tris įvarčius. Niekas negali tau nurodinėti, kaip reikia žaisti.

Esu toks, koks esu. Man niekada niekas nėra sakęs, kokiu aš turėčiau būti. Tai yra mano futbolas ir nieko daugiau. Žmonės gali tai priimti ir nepriimti", - pridūrė saugas, su Prancūzijos rinktine besiruošiantis pasaulio čempionatui.