P. Reina: Milikas gali tapti tokiu pat puikiu snaiperiu kaip Lewandowski

"Napoli" vartininkas Pepe Reina tiki savo komandos draugo Arkadiuszo Miliko potencialu tapti tokio paties lygio futbolininku kaip šio tautietis Robertas Lewandowski.

Milikas šią vasarą į "Napoli" iš Amsterdamo "Ajax" persikėlė už 32 mln. eurų ir turi neįtikėtinai sudėtingą užduotį pakeisti išvykusį Italijos čempionato rekordininką Gonzalo Higuainą.

Visgi, puolėjas kol kas demonstruoja puikią formą - jis dubliais jau pasižymėjo mačuose prieš "Milan", "Bologna" ir Kijevo "Dynamo".

"Lewy už Miliką turi daugiau patirties ir yra laimėjęs daugiau trofėjų, tačiau Areko laukia puiki ateitis", - Reina pasakojo oficialiam UEFA tinklalapiui.

"Esu įsitikinęs, kad greitai jis taps kertiniu "Napoli" žaidėju. Lewandowski lygį jam pasiekti bus nelengva, bet jis tam turi potencialo."

"Juos skiria šešeri ar septyneri metai, taigi, manau, Arekas privalo būti kantrus. Kai jis bus labiau subrendęs ir pasiekęs 25-erių ar 26-erių metų amžių, pamatysime, ką jis gali."

"Visgi, neabejoju, kad "Napoli" gretose jam seksis gerai ir jis nenustos tobulėti tiek kaip futbolininkas, tiek kaip žmogus. Esu tikras, jog jis turės fantastišką karjerą."

Praėjusį sezoną Milikas Nyderlandų pirmenybėse sužaidė 31 mačą ir įmušė 21 įvartį bei atliko aštuonis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...