P. Scholesas: Pogba yra drąsus futbolininkas

"Manchester United" legenda Paulas Scholesas tikina, kad klubo naujokas Paulis Pogba yra kritikuojamas nepelnytai ir džiaugiasi jo drąsa aikštėje.

Tai, kad visų sirgalių bei ekspertų akys dažnai nukreiptos būtent į prancūzą, stebinti neturėtų, nes praėjusią vasarą jis tapo brangiausiu pasaulio futbolininku.

Visgi, šį sezoną jis jau spėjo sužaisti 41 susitikimą bei varginamas itin didelio krūvio patirti pakinklinės sausgylės traumą.

"Manau, Pogba pasirodė gerai", - Omnisport pasakojo 11 "Premier" lygos titulų su "raudonaisiais velniais iškovojęs Scholesas.

"Žinau, jog jį šiek tiek kritikavo, bet iš to, ką mačiau, jis yra drąsus jaunas žaidėjas."

"Jis yra visuomet pasiryžęs pasiimti kamuolį. Jis visuomet kažką bando - jis mėgins perduoti kamuolį, jis mėgins smūgiuoti į vartus. Manau, jo pirmasis sezonas ir vėl prisitaikant prie Anglijos buvo geras."

"Tai ne visada lengva, tačiau, manau, jis pasirodė gerai bei gali tik tobulėti."

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Merci for all support messages, can feel the good energy. Will focus 100% on recovery and soon be <a href="https://twitter.com/hashtag/Pogback?src=hash">#Pogback</a>  <a href="https://twitter.com/ManUtd">@ManUtd</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash">#MUFC</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/NeverFollow?src=hash">#NeverFollow</a> <a href="https://t.co/6rC3Quzjwa">pic.twitter.com/6rC3Quzjwa</a></p>&mdash; Paul Pogba (@paulpogba) <a href="https://twitter.com/paulpogba/status/842767000480944128">March 17, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>