Paaiškėjo A. Oxlade'o-Chamberlaino reikalaujama alga

Nors pagrindines naujienas nuolat užima kalbos apie Alexio Sanchezo bei Mesuto Ozilo ateitį, kitą vasarą baigs galioti dar vieno Londono "Arsenal" futbolininko sutartis. Tai - itin universalus Alexas Oxlade'as-Chamberlainas.

Puikiai praėjusį sezoną žaidęs anglas sudomino Londono "Chelsea", tad pasinaudodamas tuo jis iš "kanonierių" prašo 150 tūkst. svarų savaitinio atlyginimo, atskleidžia Goal.com šaltiniai.

Tiesa, nors "Arsenal" nori jį išlaikyti, pilnai sutikti su šiais reikalavimais klubas nėra linkęs ir "aristokratai" toliau puoselėja viltį prisivilioti šiandien 24-ąjį gimtadienį švenčiantį žaidėją į savo gretas.

Manoma, jog jiems už Oxlade'ą-Chamberlainą tektų sumokėti bent 35 mln. svarų išpirką, o būtent tokia suma yra aptarinėjama Anglijos žiniasklaidoje.

"Chelsea" šiuo metu būtinas pastiprinimas, nes po traumų dar pilnai nėra atsigavę Tiemoue Bakayoko bei Edenas Hazardas, Cescas Fabregasas su Gary Cahillu prieš "Tottenham" negalės žaisti dėl užsidirbtų raudonų kortelių. Be to, Brazilijoje laiką leidžia ir Diego Costa.