Paaiškėjo, kokiame Nacijų taurės divizione kausis Lietuvos rinktinė

Antradienio vakarą Senajame žemyne finišavo 2018 metų pasaulio čempionato atrankos etapas. Po vakarykščių rungtynių paaiškėjo galutinės pozicijos turnyrinėje lentelėje.

Po šios atrankos rinktinės taip pat sužinojo savo naujus divizonus - Lietuva pateko į C divizioną, kuriame taip pat yra Vengrija, Rumunija, Škotija, Slovėnija, Graikija, Serbija, Albanija, Norvegija, Juodkalnija, Izraelis, Bulgarija, Suomija, Kipras ir Estija.

Priminsime, kad po šios atrankos Europoje prasideda naujas turnyras - UEFA Nacijų taurė. Tai visiškai naujos pirmenybės, kurios pakeis rinktinių draugiškas rungtynes. Keturios komandos, po vieną iš kiekvieno diviziono, laimės kelialapius į 2020 metų Europos čempionatą.

C divizionas, kuriame yra Lietuva, į keturias grupes bus suskirstytas kitų metų sausio 24-ąją dieną. Komandų skaičius šiame divizione yra nelyginis, todėl vienoje iš keturių grupių bus trys komandos, o kitose trijuose, kaip ir įprasta, bus po keturias ekipas.

Prasčiausiai savo grupėse pasirodžiusios komandos kris į žemesnį divizioną. Grupių nugalėtojai turės tiesioginį kelialapį į 2020 metų Europos čempionatą.

C divizonas:

1 krepšelis:  Vengrija, Rumunija, Škotija, Slovėnija.
2 krepšelis: Graikija, Serbija, Albanija, Norvegija.
3 krepšelis: Juodkalnija, Izraelis, Bulgarija, Suomija.
4 krepšelis: Kipras, Estija, Lietuva.

Visi divizionai: 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...