Paaiškėjo konkurso "Laimėkite kelionę į istorines rungtynes "Wembley" stadione!" nugalėtojas!

Portale "EuroFootball.lt" finišavo dvylika savaičių trukęs konkursas "Laimėkite kelionę į istorines rungtynes "Wembley" stadione!".

Turnyro finale, kurio pagrindinį prizą - kelionę į istorines Anglijos ir Lietuvos rinktinių rungtynes - įsteigė kelionių agentūra "Magelano kelionės", susigrumė praėjusių turų nugalėtojai: saintspat, uzimtas007,  avram, Juzens, Mammut, dofuksas, Man Ager, Jotvas, Respublik, urban_style, Pauliusk ir bukmekeris.

Šiandien 14 valandą svetainėje buvo patalpinta naujiena su klausimais, o pirmasis komentare teisingai į juos atsakęs vienas iš dvylikos žaidėjų iškovojo pagrindinį prizą.

Antrąją ir trečiąją vietas užėmę dalyviai (čia pirmumo principas negaliojo) laimėjo keliautojo ir "Magelano kelionių" vadovo D.Kinderio autorines knygas.

Finalo klausimai ir atsakymai

1. Kiek iš viso Anglijos klubų yra delegavę žaidėjų į pasaulio čempionatą, skaičiuojant nuo 1950 m.? (64)

2. "Roma" rungtynių metu transliacijos režisieriai parodo, kad ruošiamas keitimas. Koks atsarginio žaidėjo atributas ir kodėl leidžia suprasti, kad aikštę paliks Francesco Totti? (kapitono raištis, italas savojo niekada neatiduoda)

3. Iš kurios ne visai futbolo šalies yra daugiausiai "Liverpool" fanų sekėjų "Facebook" tinkle? (Tailandas)

4. Kas šis žavus berniukas vartininkas, vėliau dėl savo žaidimo buvęs pramintas Šėtono ranka? (Dabartinis "Barcelona" puolėjas Luisas Suarezas)

Pirmasis ir vienintelis teisingai į visus klausimus atsakė Pauliusk , kuris ir laimėjo pagrindinį konkurso prizą - kelionę į istorines rungtynes "Wembley" stadione!

Iš teisingai atsakiusių į bent tris klausimus burtu keliu D.Kinderio knygas laimėjo: Jotvas ir saintspat.

Sveikiname laimėtojus ir kviečiame atsiųsti (iš to paties el. pašto, kuriuo esate registruotas EuroFootball.lt portale) savo rekvizitus el. paštu [email protected]

Keliautojas, žurnalistas ir maratonų bėgikas Dainius Kinderis aktyviai keliauti pradėjo 1998 metais. Per tą laiką aplankė per 85 šalis 4 žemynuose. Nuo Mirties slėnio JAV iki Filipinų salyno, nuo Sacharos smėlynų iki Rusijos užpoliarės ledynų, nuo Honkongo dangoraižių iki Kaukazo viršūnių.Autostopu D. Kinderis nukeliavo per 140 tūkstančių kilometrų 55 šalyse. 2006 m. jis pelnė pirmojo Lietuvos Magelano vardą.