Paaiškėjo olimpinio futbolo pusfinalio poros

Šeštadienį vakare ir naktį į sekmadienį Rio da Žaneire buvo sužaistos ketverios olimpinio futbolo ketvirtfinalio rungtynės.

Pirmajame susitikime Portugalija susigrūmė su Vokietija. Pasipriešinimo vokiečiai nesulaukė ir varžovus sutriuškino rezultatu 4-0. Serge'as Gnabry pirmojo kėlinio pabaigoje išvedė vokiečius į priekį, o dar trys įvarčiai krito antrajame kėlinyje.

Kitoje dvikovoje ginklus tarpusavyje surėmė Nigerijos ir Danijos futbolininkai. Afrikiečiai taip pat įveikė savo varžovus ir tęsia kovą dėl olimpinių medalių.

Naktinėse dvikovose užfiksuota viena staigmena. Pietų Korėjos rinktinė nusileido Hondūro komandai, kuriai pergalę atnešė 59-ąją minutę pelnytas įvartis.

Paskutinėse rungtynėse, sukėlusiose daugiausiai susidomėjimo, šeimininkai brazilai įrodė savo vertę ir rezultatu 2-0 pranoko Kolumbiją. Brazilų gretose galiausiai prabilo Neymaras, pasižymėjęs 12-ąją minutę. Pergalę artėjant rungtynėms į pabaigą užtvirtino Luanas.

Po šių rungtynių tapo aišku, kad pusfinalyje Brazilija susigrums su Hondūru, o Nigerija dėl patekimo į finalą kausis su Vokietija.

Olimpinio futbolo pusfinalio poros:

Brazilija - Hondūras

Nigerija - Vokietija

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...