Pakeliui į finalą: C. Ronaldo "hat-trickas" atvedė "Real" į pergalę prieš "Atletico" (VIDEO)

Antradienį vakare UEFA Čempionų lygoje startavo pusfinalio etapas.

Pirmieji į kovą "Santiago Bernabeu" stadione stojo du Madrido klubai - "Real" ir "Atletico". Cristiano Ronaldo vedami "baltieji" padėjo tvirtą žingsnį finalo link - Diego Simeone auklėtiniai buvo nugalėti triuškinančiu rezultatu 3-0.

Rungtynės prasidėjo poziciniu abiejų komandų žaidimu, tačiau jau kiek netrukus pavojingas atakas prie "Atletico" vartų pradėjo kurti šeimininkai.

6-ąją minutę Dani Carvajalis puikiu reidu prasiveržė į baudos aikštelę ir atliko smūgį į vartus, tačiau Jano Oblako reakcija neapvylė ir kamuolys buvo numuštas į užribį.

Vis dėlto ilgai laukti pirmojo įvarčio "Santiago Bernabeu" stadionui neprireikė - po Casemiro perdavimo nuo varžovų atitrūkęs Cristiano Ronaldo smūgiu galva išvedė dabartinius Čempionų lygos nugalėtojus į priekį.

16-ąją minutę "Real" vos nepadidino pranašumo iki dviejų įvarčių, tačiau "Atletico" ir vėl gelbėjo J. Oblakas. Slovėnas atrėmė pavojingą Raphaelio Varane smūgį galva po kampinio.

23-ąją minutę visai šalia vartų smūgiavo Luka Modričius, o po penkių minučių arti įspūdingo įvarčio buvo Karimas Benzema, tačiau prancūzo smūgis per save tikslo nepasiekė - kamuolys praskriejo šalia skersinio.

"Real" ekipa pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje neteko Dani Carvajalio - gynėjas dėl traumos nebegalėjo tęsti rungtynių. Antrajame kėlinyje "Atletico" pradėjo daugiau atakuoti, tačiau itin pavojingų progų prie Keyloro Navaso ginamų vartų taip ir nebuvo.

73-ąją minutę savo žodį vėl tarė C. Ronaldo - portugalas ore besileidžiantį kamuolį puikiu smūgiu pasiuntė į J. Oblako ginamus vartus ir rezultatas tapo 2-0.

"Atletico" po antrojo įvarčio visiškai sutriko ir nebekūrė jokių atakų, o tuo metu "Real" 86-ąją minutę pasiekė įvartį, kuris juos priartino prie finalo. Greitos kontratakos metu kraštu spurtavęs Lucas Vazquezas į baudos aikštelę atliko perdavimą, o ten visiškai be priežiūros paliktas C. Ronaldo galutinai pribaigė "Rojiblancos".

Geriausiam planetos futbolininkui tai buvo antras "hat-trickas" iš eilės per pastarąsias dvi Čempionų lygos rungtynes. Be to, C. Ronaldo po šio "hat-tricko" "Real" klube peržengė 400 įvarčių ribą.

Atsakomosios rungtynės "Vicente Calderon" stadione įvyks gegužės 10-ąją dieną.

Rezultatas:

"Real Madrid" 3 - 0 "Atletico"
10' [1 - 0] C. Ronaldo
73' [2 - 0] C. Ronaldo
86' [3 - 0] C. Ronaldo


Startinės sudėtys:

"Real Madrid": Keylor Navas; Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Isco, Luka Modrič, Casemiro, Toni Kroos; Cristiano Ronaldo, Karim Benzema.

Atsarginiai: Kiko Casilla, Nacho, Lucas Vazquez, Mateo Kovačič, James Rodriguez, Marco Asensio, Alvaro Morata.

"Atletico": Jan Oblak; Lucas Hernandez, Stefan Savič, Diego Godin, Filipe Luis; Gabi, Saul Niguez, Koke, Yannick Carrasco; Antoine Griezmann, Kevin Gameiro.

Atsarginiai: Moya, Tiago, Alberto R, Thomas, Nicolas Gaitan, Andrea Correa, Fernando Torres.


"Real" - "Atletico" 3-0

86' - C.Ronaldo ("Real") - pelnė įvartį - 3:0

83' - S.Savičius ("Atletico") - geltona kortelė

73' - C.Ronaldo ("Real") - pelnė įvartį - 2:0

53' - S.Nuguezas ("Atletico") - geltona kortelė

48' - Isco ("Real") - geltona kortelė

26' - Koke ("Atletico") - geltona kortelė

10' - C.Ronaldo ("Real") 1-0