Panevėžio meras: "Tikimės, jog finalas taps tramplinu miesto futbolui kilti"

Prieš artėjantį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės finalą į Panevėžį atvyko taurės trofėjus, dėl kurio bus kovojama „Aukštaitijos“ stadione.

Taurės trofėjų miesto meru simboliškai perdavė laikinasis LFF prezidentas Vidmantas Butkevičius.

Panevėžio meras R. M. Račkauskas išreiškė džiaugsmą, jog miestui buvo patikėtos pareigos rengti taurės finalą.

„Miestas didžiuojasi galėdamas priimti tokio lygio rungtynes čia. Laikome tai kaip pripažinimą su avansu, nes pastaruoju metu mūsų miesto futbolas neišgyvena geriausių laikų. Turime didžiulį norą sugrąžinti Panevėžio futbolą į deramą vietą ir jaučiame LFF palaikymą, - kalbėjo meras - Tikimės, kad tokio lygio rungtynės bus tramplinu į tolimesnį futbolo vystymą mieste. Panevėžys visada buvo sporto miestu ir mes stipriai dirbame siekdami sugrąžinti miesto futbolo komandą į aukščiausiąjį divizioną.“

Susitikime su LFF delegacija savivaldybės atstovai patikino, kad pasirengimas ateinančiam LFF taurės finalui vyksta pilnu pajėgumu. Susitikime taip pat aptartos tolimesnės Panevėžio miesto futbolo plėtros galimybes, tobulėjimo kryptys bei kiti klausimai.

LFF taurės finalas Panevėžio „Aukštaitijos“ stadione - jau šį sekmadienį, rugsėjo 24 dieną, 16 valandą. Finalo dvikovoje ginklus surems Kauno „Stumbro“ komandą ir čempionų titulą ginsiantis Vilniaus „Žalgirio“klubas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...