Paskutinė perėjimų lango diena (visi sandoriai)

Sausio 31-oji buvo paskutinė žiemos perėjimų lango diena. Iki šios dienos pabaigos buvo galima atlikti paskutinius šio sezono sandorius. Visą dieną informaciją Jums padėjo sekti populiariausias lietuviškas futbolo naujienų portalas EuroFootball.lt.


01.00 val.

OFICIALU "Liverpool" savo gynėją Jonas Flanaganą išnuomavo į "Championship" pirmenybėse rungtyniaujančią "Bolton" ekipą.

***

OFICIALU: "Swansea" už 18 milijonų svarų sterlingų iš "West Ham" įsigijo Andre Ayewų, praeityje jau vilkėjusį šios komandos marškinėlius.

***

OFICIALU: "Leicester City" sutiko iki sezono pabaigos puolėją Islamą Slimani paskolinti "Newcastle" komandai.

***

OFICIALU: "Stoke City" paklojo 14 milijonų svarų sterlingų už Stambulo "Galatasaray" saugą Badou Ndiaye.

***

OFICIALU: San Sebastiano "Real Sociedad" sudarė trijų metų kontraktą su Meksikos rinktinės gynėju Hectoru Morenu, nepritapusiu "Roma" klube.

***

OFICIALU: Barselonos "Espanyol" iki sezono pabaigos iš "Fiorentina" pasiskolino Carlosą Sanchezą. Katalonai po sezono turės galimybę įgyti visas teises į kolumbietį.

***

OFICIALU: Emersonui išvykus į Londono "Chelsea", "Roma" netruko surasti pamainos brazilui - "romėnai" pasirašė sutartį su Lisabonos "Sporting" krašto gynėju Jonathanu Silva.

***

OFICIALU: Po traumos į Madrido "Atletico" gretas niekaip nebeįsiliejęs saugas Augusto Fernandezas kelia sparnus į Kiniją - argentinietis pasirašė sutartį su "Beijing Renhe".


22:30 val.

Riyadas Mahrezas jaučiasi itin nusivylęs, kad "Leicester City" nepriima "Man City" pasiūlymo ("Sky Sports").

***

"Arsenal" gretose nusprendęs likti Mesutas Ozilas atmetė "Manchester United", "Paris Saint-Germain" ir kinų pasiūlymus. Pastarasis siekė net 25 mln. svarų sterlingų per metus ("ESPN").

​***

"Stoke City" jau beveik įsigijo Stambulo "Galatasaray" narį Badou Ndiaye ("Sky Sports").

​***

Pasak to paties šaltinio, "West Bromwich" atmetė vėlyvą "Arsenal" pasiūlymą už vidurio gynėją Jonny Evansą, nes "kanonieriai" siūlė per mažą pinigų sumą.

​***

OFICIALU: Turino "Juventus" "Sassuolo" klubui pardavė Polį Lirolą, Veronos "Chievo" klubui - Federico Matiello, o Ricardo Orsolini į "Bologna" keliasi nuomos pagrindais.

​***

OFICIALU: "Chievo" taip pat įsigijo "Napoli" krašto puolėją Emmanuele Giaccherini.

​***

OFICIALU: "RB Leipzig" išsinuomojo Liverpulio "Everton" puolėją Ademolą Lookmaną.

​***

OFICIALU: "Roma" pasiskolino Lisabonos "Sporting" gynėją Jonathaną Silvą.

​***

OFICIALU: Mathieu Debuchy nutraukė kontraktą su "Arsenal" ir keliasi į "Saint-Etienne". "Kanonieriai" taip pat "Angers" klubui išnuomojo Jeffą Reine-Adelaide'ą, o Chuba Akpomas iki sezono pabaigos žais "Sint-Truidense" komandoje Belgijoje.

​***

OFICIALU: Milano "Inter" gynėjas Yuto Nagatomo paskolintas Stambulo "Galatasaray".


19:40 val.

"West Ham" puolėjas Andre Ayew šiuo metu atlieka medicininį patikrinimą "Swansea" klube. Sandoris su "plaktukais" jau yra beveik užbaigtas. ("Sky Sports")

***

Liverpulio "Everton" pasiekė susitarimą su "Manchester City" dėl centro gynėjo Eliaquimo Mangala nuomos iki sezono pabaigos. ("Sky Sports")

***

Tas pats šaltinis nurodo, kad Londono "Arsenal" klubui priklausantis gynėjas Mathieu Debuchy netrukus taps "Saint-Etienne" komandos nariu.

***

Britų spauda trimituoja, kad "Manchester City" susitarimo su "Leicester City" nebus - "miestiečiai" visgi atsisakė galimybės už Riyadą Mahrezą pakloti 65 mln. svarų sterlingų.

***

Nepaisant didelio Milano "Inter" ekipos susidomėjimo, saugas Javieras Pastore bent iki sezono pabaigos liks žaisti Paryžiaus "Saint-Germain" klube.

***

OFICIALU: "Watford" 22-ejų metų puolėją Isaacą Successą iki sezono pabaigos siunčia į "Malaga" vienuolikę.

***

OFICIALU: "West Ham" savo klubo talentą Reece'ą Oxfordą iki sezono pabaigos siunčia į Vokietiją - jis atstovaus Mionchengladbacho "Borussia" ekipai.


17:00 val.

"Southampton" klubas domisi galimybe įsigyti "Tottenham" krašto saugą Ericą Lamela. Galimybe pasikviesti jį į savo gretas domisi ir "Roma", tačiau italai norėtų žaidėją išsinuomoti pusmečiui ("The Independent").

***

"Crystal Palace" pateikė 16 milijonų svarų pasiūlymą už "Lille" žvaigždę Ibrahimą Amadou. Tuo pačiu futbolininku domisi ir "West Ham United", kuri taip pat nusiuntė savo pasiūlymą prancūzams. ("Sky Sports").

***

"Manchester City" klubas pateikė trečią ir paskutinį pasiūlymą už Riyadą Mahrezą. Šį kartą jo vertė - 65 milijonai svarų ir papildomas žaidėjas, kuris iki šiol nėra įvardintas. "Leicester City" svarsto šį pasiūlymą ("Sky Sports").

***

Olivier Giroud jau artimiausiu metu turėtų būti pristatytas kaip "Chelsea" žaidėjas ("Goal").

***

Oficialu: Vyresnysis Paulio Pogba brolis Florentinas palieka "Saint Etienne" klubą ir keliasi į Turkiją - "Genclerbirligi" klubą.

***

Oficialu: Vos pusmetį Turkijoje pralidęs Samiras Nasri palieka "Antalyaspor" klubą - žaidėjas ir klubas nusprendė nutraukti galiojusį kontraktą.

***

Oficialu: Šveicaras Admiras Mehmedi pakeitė komandą, tačiau lieka Vokietijoje. Puolėjas už 8 milijonus eurų iš "Bayer" persikėlė į "Wolfsburg".

***

Oficialu: Brėmeno "Werder" klubas savo sudėtį sustiprino 21-erių metų krašto saugu Milotu Rashica. Už Kosovo rinktinei atstovaujantį žaidėją "Vitesse" gavo 9 milijonus eurų.


14:40 val.

Itin patikimas BBC žurnalistas Davidas Ornsteinas skelbia, kad Mesutas Ozilas pasirašė naują sutartį su "Arsenal". Jis nuo šiol per savaitę uždirbs net 350 tūkst. svarų sterlingų ir čia liks iki 2021-ųjų vasaros.

***

Londono "Tottenham" artimiausiu metu paskelbs įsigijęs Lucasą Moura ("Sky Sports").

***

Londono "Chelsea" dar derasi dėl galutinės Olivier Giroud kainos ir, jeigu galutinio susitarimo pasiekti nepavyks, tuomet Michy Batshuayi nebus leista išvykti į "Borussia" ("Sky Sports").

***

"Man United" gynėjas Daley Blindas į "Roma" veikiausiai nepersikels, nes italai nori jį tik išsinuomoti, kuomet "raudonieji velniai" siekia pilnaverčio transfero ("Sky Sports").

***

Pasak to paties šaltinio, "Newcastle United" pasiekė susitarimą dėl "Leicester City" snaiperio Islamo Slimani nuomos.

***

Alexas Songas yra nebereikalingas Kazanės "Rubin" klubui ir šiuo metu treniruojasi su "Arsenal" ("talkSPORT").


12:10 val.

"Sky Sports" duomenimis, Dortmundo "Borussia" ekipos puolėjas Pierre'as-Emerickas Aubameyangas šiuo metu atlieka medicininį patikrinimą "Arsenal" stovykloje.

***

Liverpulio "Everton" darys viską, kad pasiektų susitarimą su "Manchester City" dėl gynėjo Eliaquimo Mangala, kurio paslaugomis paskutinę dieną ir vėl susidomėjo "Valencia". ("Sky Sports")

***

"Leicester City" ekipa Riyadą Mahrezą sutiks parduoti tik tuo atveju, jeigu "Manchester City" pateiks 70 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą. ("Daily Telegraph")

***

"Sky Sports" žiniomis, Zlatanas Ibrahimovičius jau yra pasiekęs susitarimą su Los Andželo "Galaxy", tačiau pirmasis "Man Utd" klubą paliks ne švedas, o Daley Blindas, kuris jau yra pakeliui į Romą. 

***

Madrido "Real" ekipoje mažai rungtyniaujančiu atraminiu saugu Marcosu Llorente susidomėjo krūva klubų, įskaitant ir "Deportivo", "Sevilla" bei "Newcastle". ("Marca")

***

Dortmundo "Borussia" pasiekė susitarimą su Londono "Chelsea" ir likusį sezoną nuomos pagrindais Vokietijoje praleis puolėjas Mitchy Batshuayi. ("BBC")

***

Savo ruožtu "Chelsea" ekipoje išvykstantį belgą pakeis ''Arsenal" puolėjas Olivier Giroud. "Mėlynieji" galiausiai įtikino "kanonierius" parduoti žaidėją už 18 mln. svarų. ("Sky Sports")

***

OFICIAU: "Sevilla" iš "Swansea" iki sezono pabaigos skolinasi 28-erių metų saugą Roque Mesa, kuris "Premier" lygoje taip ir neatsiskleidė.

***

OFICIALU: Afrikos futbolo legenda Samuelis Eto'o vėl keičia komandą - puolėjas pasirašė sutartį iki sezono pabaigos su Turkijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančia "Konyaspor".


8:00 val.

Nepaisant to, kad "Manchester City" pateikė jau trečią pasiūlymą už Riyadą Mahrezą, "Leicester City" nedomina net 55 mln. svarų sterlingų suma ("Sky Sports").

***

Pasak to paties šaltinio, "Paris Saint-Germain" krašto puolėjas Lucasas Moura jau perėjo medicininę patikrą Londono "Tottenham" klube.

***

"Newcastle United" teiravosi dėl galimybės įsigyti "Manchester City" vidurio gynėją Eliaquimą Mangala ("Sky Sports").

***

Londono "Arsenal" veikiausiai neįsigys "West Bromwich Albion" kapitono Jonny Evanso, nes nesutinka mokėti prašomų 25 mln. svarų sterlingų ("Daily Star").

***

Maskvos "Spartak" atmetė 25 mln. svarų "Southampton" pasiūlymą už krašto puolėją Quincy Promesą ("Sky Sports").

***

"West Bromwich" derasi dėl "Borussia" puolėjo Andre Schurrle nuomos ("Teamtalk").

***

"Roma" kaip į "Chelsea" išvykusio Emersono Palmieri pamainą mato Diego Laxaltą iš "Genoa" ("Sky Sport Italia").

***

"Bordeaux" susidomėjo galimybe įsigyti Trondheimo "Rosenborg" sužibėjusį Nicklasą Bendtnerį ("L'Equipe").

***

OFICIALU: Liverpulio "Everton" snaiperis Sandro Ramirezas iki sezono pabaigos išnuomotas "Sevilla".

***

OFICIALU: Dortmundo "Borussia" prisiviliojo 17-metį "Barcelona" ir Ispanijos rinktinės talentą Sergio Gomezą.

***

OFICIALU: Dortmundo "Borussia" ekipoje ne itn sėkmingai žaidęs Marcas Bartra grįžta į Ispaniją - gynėjas pasirašė penkerių metų sutartį su "Real Betis".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...