Paskutinė transferų diena: R. Mahrezas gali atsidurti "Chelsea" (ATNAUJINTA 00:05)

Kartu su paskutine vasaros diena sulaukėme perėjimų lango pabaigos. Kaip įprasta, šiandien bus atlikta labai daug transferų, tad tiek visus juos, tiek karščiausias naujienas bei gandus Jums šiandien padės sekti Eurofootball.lt


00:05 val.

"Manchester City" nutraukė susidomėjimą "West Brom" centro gynėju Jonny Evansu, kuris greičiau ir liks dabartinėje komandoje. ("Sky Sports")

***
Danielis Drinkwateris atvyko į Londoną, kur netrukus turėtų padėti parašą ant sutarties su "Chelsea" klubu. ("Sky Sports")


22:25 val.

OFICIALU: Romos "Lazio" iš "Valencia" sezonui pasiskolino Portugalijos rinktinės krašto puolėją Nani.

***

OFICIALU: Liverpulio "Everton" iš kroatų "Hajduk Split" ekipos įsigijo jauną krašto puolėją Nikolą Vlasičių. Futbolininkas padėjo parašą ant penkerių metų sutarties.

***
OFICIALU: "Leicester City" sutiko sezonui nuomos pagrindais į "Nice" sugrąžinti atraminį saugą Nampalysą Mendy.


20:40 val.

Už 28 mln. svarų sterlingų anksčiau parduotas Wilfriedas Bony dabar į "Swansea City" grįš už maždaug 12 mln. svarų ("Sky Sports").

​***

Londono "Chelsea" pateikė 45 mln. svarų pasiūlymą už Riyadą Mahrezą ("BeIN Sports").

​***

"Manchester United" mėgins paskutinę minutę prisivilioti dar vieną "Chelsea" žaidėją. Šįkart Jose Mourinho užsigeidė Williano, kuris kainuotų apie 35 mln. svarų ("The Sun").

​***

Londono "Tottenham" vadovai užtikrinti, kad jiems pavyks nurungti "West Ham" bei įsigyti "Barcelona" saugą Andre Gomesą ("Daily Telegraph").

***

Thomas Lemaras nenori keltis į Londono "Arsenal", o tai reiškia, jog "Manchester City" veikiausiai negaus Alexio Sanchezo ("Sky Sports").

***

OFICIALU: Kylianas Mbappe tapo PSG nariu.

***

OFICIALU: "Torino" išsinuomojo "Milan" krašto puolėją M'Baye Niangą ir po sezono turės galimybę jį nusipirkti.

***

OFICIALU: Turino "Juventus" saugas Matheusas Pereira nuomos pagrindais keliasi į "Bordeaux". Jo sutartyje taip pat numatyta galimybė pilnaverčiam transferui.

OFICIALU: "Bordeaux" taip pat sustiprino puolimą įsigydamas "Lille" narį Nicolas De Preville. Už jį sumokėti 8 mln. eurų.

​***

OFICIALU: Lisabonos "Sporting" gynėjas Marvinas Zeelegaras pasirašė ketverių metų sutartį su "Watford".

***

OFICIALU: Bojanas Krkičius sugrįžta į Ispaniją - 27-erių metų futbolininkas vilkės "Alaves" klubo marškinėlius.

***

OFICIALU: Londono "Arsenal" sezono trukmės nuomai sugrąžino puolėją Lucą Perezą į La Korunjos "Deportivo".


18.15 val.

"Arsenal" ekipos puolėjas Alexis Sanchezas komandos draugams Čilės rinktinėje prasitarė, kad palieka "kanonierių" klubą (AS Chile)

***

"Torino" gynėjas Davide Zappacosta gali už 25 mln. eurų persikelti į "Chelsea" ("Sky Sports")

***

"Watford" netrukus turėtų pranešti apie Marvino Zeegelaaro įsigijimą ("Sky Sports")

***

Pagrindinis "Newcastle United" taikinys šiuo metu - "Southampton" gynėjas Mattas Targettas ("Sky Sports")

***

OFICIALU: "Swansea" pasipildė perspektyviu vartininku Stevenu Benda, kuris atvyksta iš "1860 Munich" komandos.

***

OFICIALU: "Liverpool" puolėjas Divockas Origi paskolintas "Wolfsburg" klubui. Bundeslygos komanda ne tik padengs belgo kontrakto išlaidas, bet ir "raudoniesiems" sumokės 6 mln. svarų sterlingų.


16:20 val.

"Arsenal" ekipa pagaliau pradėjo imtis veiksmų ieškant naujokų - komanda pateikė net 90 milijonų svarų galintį siekti pasiūlymą už "Monaco" žaidėją Thomasą Lemarą ("Daily Mail")

***

"Arsenal" ekipa priėmė "Manchester City" pateiktą 60 milijonų svarų pasiūlymą už Alexį Sanchezą. ("Mirror")

***

Nepaisant prieš tai pasirodžiusių gandų, "Barcelona" nėra susidomėjusi galimybe į savo gretas kviestis Riyadą Mahrezą ("Sky Sports")

​***

"Bayern" klubas atmetė "Chelsea" pasiūlymą už Rafinhą.

​***

"Sky Sports" žiniomis Wilfriedas Bony netrukus turėtų praeiti medicininę patikrą ir iš "Manchester City" sugrįžti į "Swansea" ekipą.

​***

Tuo tarpu tų pačių šaltinių teigimu "Everton" rimtai svarsto galimybę sezonui išsinuomoti Lucasą Perezą ir jau pateikė jo dabartinei ekipai pasiūlymą.

***

"Monaco" ir PSG ekipos svarsto galimybę pakeisti pirminį susitarimą dėl Kyliano Mbappe persikėlimo į komandą. Vietoje nuomos sutarties, "Paris Saint-Germain" planuoja iš karto įsigyti žaidėją sumokėdami "Monaco" klubui 135 milijonus eurų. Su papildomais bonusais ši suma galėtų išaugti dar 45 milijonais eurų (RMC)

***

"Manchester City" klubas nusprendė priimti "Crystal Palace" pateiktą 20 milijonų svarų pasiūlymą už Eliaquimą Mangala ("Evening Standart")

***

"AC Milan" puolėjas M`Baye Niangas netrukus už 20 milijonų eurų turėtų papildyti "Torino" gretas ("Sky Sport Italy")

***

Oficialu: "Barcelona" ekipai priklausęs Seung-Woo Lee keliasi į "Hellas Verona" ekipą.

***

Oficialu: "Watford" ekipa iš "Udinese" klubo metams išsinuomojo vartininką Orestį Karnezį.

***

Oficialu: Kevinas Kamplas prisijungė prie "RB Leipzig" komandos.


13:25 val.

"Manchester City" pateikė galutinį 75 mln. svarų sterlingų vertės pasiūlymą už Alexį Sanchezą (Calciomercato.com).

***

"Tottenham" pasiekė susitarimą dėl "Swansea" snaiperio Fernando Llorente įsigijimo ("Sky Sports").

***

"Barcelona" pasiduoda kovoje dėl Philippe'o Coutinho parašo ("Mundo Deportivo").

Pasak to paties šaltinio, katalonų planu B nepavykstant įsigyti Paulo Dybalos tapo "Monaco" atakuojantis saugas Thomas Lemaras. 

***

"Leicester City" bando įsigyti "Arsenal" gynėją Calumą Chambersą, tačiau 20 mln. svarų vertės pasiūlymas buvo atmestas ("Sky Sports").

Tuo tarpu "Arsenal" įsigyti "lapių" krašto puolėjo Riyado Mahrezo nebando.

Be to, pasak "Sky Sports" šaltinių, "kanonierių" vadovai yra patenkinti darbu transferų lango metu ir, jeigu išlaikys Alexį Sanchezą, daugiau žaidėjų nepirks.

***

Londono "Chelsea" žvilgsnis nukrypo į buvusį "Man City" gynėją Bacary Sagna. Sostinės klubas taip pat domisi Cedricu Soaresu bei Rafinha ("Daily Star").

Liverpulio "Everton" savo ruožtu susidomėjo "aristokratų" snaiperiu Michy Batshuayi ("FootMercato").

***

OFICIALU: "Man City" vidurio gynėjas Jasonas Denayeras išnuomotas Stambulo "Galatasaray".

***

OFICIALU: Nani keliasi į Romos "Lazio".

***

OFICIALU: Florencijos "Fiorentina" įsigijo "Udinese" puolėją Cyrilą Thereau.


11:25 val.

Atnaujinimai iš "Sky Sports":

Milano "Inter" dominantis Shkodranas Mustafi Londono "Arsenal" veikiausiai nepaliks, tačiau paskutines savo dienas klube skaičiuoja Lucasas Perezas bei Joelas Campbellas.

Patys "kanonieriai" vis dar domisi atakuojančiu saugu Thomas Lemaru, krašto puolėju Julianu Draxleriu bei vidurio gynėju Jonny Evansu.

***

Didžiausias už Jonny Evansą pateiktas pasiūlymas kol kas siekia 23 mln. svarų ir jo autorius yra "Leicester City". Tiesa, "West Brom" gynėjo neparduos be 30 mln. sumos.

Šiaurės airiu besidomintis "Manchester City" neatmetė Londono "Crystal Palace" pasiūlymo už Eliaquimą Mangala.

***

Riyadas Mahrezas praėjusį vakarą įsiregistravo viešbutyje Londone.

Tiesa, šaltiniai atskleidžia, jog "Leicester" daugiau oficialių pasiūlymų už alžyrietį nesulaukė ir didžiausias iš pateiktų yra "Roma" klubo. Jis siekia 31.8 mln. svarų sterlingų.

***

"Valencia" krašto puolėjas Nani atvyko į Romą, kur pasirašys sutartį su "Lazio".

***

"Manchester United" daugiau žaidėjų šią vasarą veikiausiai neįsigys. Jose Mourinho norėjo dar vieno krašto puolėjo, tačiau puikiai sezoną pradėjus Anthony Martialiui Ivano Perišičiaus perėjimas tapo nebe toks reikalingas.

***

"Manchester City" neriasi iš kailio, kad įsigytų Alexį Sanchezą, tačiau antro pasiūlymo oficialiai dar nepateikė. Pirmasis siekė 50 mln. svarų sterlingų ir buvo atmestas.

***

"Leicester City" atmetė 25 mln. svarų "Bournemouth" pasiūlymą už krašto puolėją Demarai'ų Gray'ų.


9:55 val.

Londono "Tottenham" bei "West Ham" bando prisivilioti "Barcelona" saugą Andre Gomesą, kuris Katalonijoje visiškai nepritampa ("Daily Telegraph").

***

"West Ham" taip pat nori išsinuomoti Londono "Arsenal" saugą Jacką Wilshere'ą, kuris praėjusį sezoną buvo paskolintas "Bournemouth" ("The Sun").

***

"Tottenham" pateikė 15 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už "Swansea" snaiperį Fernando Llorente. Ši pinigų suma yra tokia pati, kokią žadėjo sumokėti "Chelsea" klubas (Goal.com).

***

Londono "Arsenal" nesirengia parduoti savo lyderio Alexio Sanchezo, jeigu į jo vietą neįsigys "Paris Saint-Germain" žvaigždės Juliano Draxlerio ("Daily Mirror").

***

Liverpulio "Everton" pateikė pasiūlymą dėl "Barcelona" gynėjo Thomaso Vermaeleno nuomos ("Daily Mirror").

***

"Leicester City" lyderiui Riyadui Mahrezui leista palikti Alžyro rinktinę bei sutvarkyti visas detales dėl perėjimo į kitą klubą. Nors jis nėra atskleidžiamas, "AS" rašo, jog tai gali būti "Barcelona".


7:30 val.

Londono "Arsenal" nesieks į Alexio Sanchezo sandorį įtraukti "Manchester City" snaiperio Sergio Aguero, nes jo pozicijos žaidėjų turi pakankamai ("Daily Mirror").

Tiesa, į sostinę, pasak "Sky Sports", neatvyks ir Raheemas Sterlingas.

​***

"Manchester City" priklausantis Jasonas Denayeras bus vėl išnuomotas. Šįkart jis dar sezonui grįš į Stambulo "Galatasaray", taip pagrindinę "miestiečių" komandą palikdamas tik su trimis vidurio gynėjais (Įvairūs šaltiniai).

​***

Per žingsnį nuo persikėlimo į "Liverpool" esantis Alexas Oxlade'as Chamberlainas pagal naują sutartį uždirbs 125 tūkst. svarų sterlingų per savaitę. Londono "Arsenal" jam siūlė 180 tūkst. savaitinę algą, tačiau jis Mersisaido klubą palaikė nuo pat vaikystės ("Sky Sports").

​***

"Paris Saint-Germain" gynėjui Serge'ui Aurier suteiktas darbo Anglijoje leidimas ir jis persikels į Londono "Tottenham"  ("Sky Sports").

​***

Londono "Chelsea" derasi dėl "Swansea City" snaiperio Fernando Llorente perėjimo ("Sky Sports").

​***

"Wolfsburg" tikisi sezonui išsinuomoti "Liverpool" puolėją Divocką Origi ("Sky Sports").

​***

"Leicester City" ketina atmesti bet kokį Liverpulio "Everton" ar Londono "Chelsea" pasiūlymą už snaiperį Jamie Vardy ("Daily Mirror").

​***

"Everton" už atakuojantį saugą Rossą Barkley reikalauja bent 35 mln. svarų sterlingų ("Liverpool Echo").

​***

"Monaco" dar neatmetė trečiojo "Liverpool" pasiūlymo už atakuojantį saugą Thomas Lemarą ("L'Equipe").

​***

"Barcelona" vis dar neriasi iš kailio bandydamas įsigyti Philippe'ą Coutinho bei Angelį Di Maria ("Marca").

​***

OFICIALU: "West Bromwich Albion" sezonui pasiskolino PSG atraminį saugą Grzegorzą Krychowiaką. "Premier" lygos atstovai norėjo į sutartį įtraukti ir galimybę žaidėją nusipirkti, tačiau su tuo nesutiko prancūzai.

​***

OFICIALU: "Southampton" savo saugą Jordy Clasie paskolino "Club Brugge".

​***

OFICIALU: "Tottenham" pasirašė penkerių metų sutartį su 19-mečiu La Platos "Estudiantes" gynėju Juanu Foythu.

​***

OFICIALU: "Marseille" sezonui išsinuomojo "Valencia" vidurio gynėją Aymeną Abdennourą.